J2US: Τα "σάρωσαν" στη σκηνή ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου

Έμειναν άφωνοι οι κριτές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Τα

Μετά από το περιβόητο φιλί του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου στο προηγούμενο live του J2US του ALPHA, το μουσικό ζευγάρι εμφανίστηκε για άλλη μια ιδιαίτερη ερμηνεία με το κομμάτι «Εγώ δεν έχω βγάλει σχολείο».

Μάλιστα, περνώντας στους κριτές τα σχόλια ήταν πολύ θετικά με τον Σταμάτη Φασουλή να αναφωνεί «Εξαιρετικό. Είστε καταπληκτικοί».

Από την άλλη, η Βίκυ Σταυροπούλου ξετρελάθηκε με τις επιδόσεις τους και με το γεγονός ότι πάντα δοκιμάζονται σε κάτι καινούριο αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή αυτή τους η εμφάνιση ήταν η καλύτερη από όλες. Άραγε ποια ήταν η βαθμολογία τους;

Η εμφάνιση Κόνσολου - Δήμου στο J2US

Ελένη Δήμου: «Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί! Ένιωσα άβολα»

Χαμό έκαναν στο χθεσινοβραδινό (13/11) live του “Just the two of us” ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, με τον ηθοποιό μάλιστα να μην διστάζει να φιλήσει την τραγουδίστρια στο στόμα, ξαφνιάζοντας τους πάντες και κυρίως την ίδια.

Η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και ο Αρτ συνάντησαν το ζευγάρι αμέσως μετά το live, με την Ελένη Δήμου να σχολιάζει το εν λόγω φιλί.

«Η Ελένη Δήμου δεν ήξερε για το φιλί στο στόμα. Το φιλί κράτησε πολλή ώρα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το τράβηξε η κάμερα», είπε ο Μαρίνος Κόνσολος ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε με την σειρά της: «Δεν ήξερα για το φιλί. Ένιωσα άβολα. Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί».