Δημήτρης Μακαλιάς: «Αυτός ο άνθρωπος τώρα δέχεται μηνύματα, απειλές»

Η αποκάλυψη του για μια καταγγελία που πρόκειτια να βγει στο φως

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Μακαλιάς: «Αυτός ο άνθρωπος τώρα δέχεται μηνύματα, απειλές»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ενημερώθηκε για μια νέα καταγγελία μεταξύ ανδρών εκ των οποίων ο ένας είναι ηθοποιός. Με αφορμή αυτό, ο Δημήτρης Μακαλιάς προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα αναφορικά με το metoo.

Το ξέσπασμα του Μακαλιά

«Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμαι ο ένας τον άλλον.

Να κατηγορούμε όταν έχουμε κάποια στοιχεία και ακολουθούμε την σωστή οδό. Μην το κάνουμε τώρα έτσι… Να βγάζουμε μήνυμα ή φωτογραφία ενός ανθρώπου και να λέμε, αυτός έκανε αυτό και αυτό. Γιατί αυτός ο άνθρωπος τώρα δέχεται μηνύματα, απειλές και είναι μια πολύ ιδιαίτερη, έκρυθμη κατάσταση αυτή τη στιγμή που πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία για να μην γίνουμε όλοι ένας μύλος», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Σπάραξε στον αέρα του OPEN ο Δημήτρης Μακαλιάς - Τι συνέβη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/12) στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, δημιουργώντας ένα βαρύ κλίμα,

Όταν ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη Ζώζα Μεταξά και την κόρη του, Κόνι Μεταξά ο Δημήτρης Μακαλιάς, που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε.

Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.