«Θα βγει μια περίεργη καταγγελία μεταξύ δύο ανδρών» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα στον αέρα του OPEN

«Ο ένας είναι ηθοποιός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα βγει μια περίεργη καταγγελία μεταξύ δύο ανδρών» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα στον αέρα του OPEN

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ενημερώθηκε για μια νέα καταγγελία μεταξύ ανδρών εκ των οποίων ο ένας είναι ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του Μπιμπίλα

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο που δεν τον ήξερα και δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν, πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Με την σειρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε: «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα. Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον».

«Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες στον καθρέφτη;» - Ο Μπιμπίλας ξεφτίλισε τον Λιγνάδη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα, στην εκπομπή Status του Astra TV παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, στην οποία αναφέρθηκε στην ατάκα που είπε ο Δημήτρη Λιγνάδη για τον ίδιο, αποκαλώντας τον μέτριο ηθοποιό.

«Το #metoo είναι το αποτέλεσμα της εξουσίας που πήραν κάποιοι άνθρωποι που την κακοδιαχειρίστηκαν, επειδή τους έδωσαν πολύ υψηλές αμοιβές και θεώρησαν τους εαυτούς τους θεούς. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του θεό επειδή καλοπληρώνεται, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και τα πολύ μεγάλα λάθη πληρώνονται από το σύμπαν.

Σημασία που έδωσα… Αν και δεν απάντησα τίποτα, απάντησε όλη η Ελλάδα, θα του έλεγα «Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν το πεις»; Αν και πιστεύω ότι δεν το είπε αυτός, το είπε η υπερασπιστική του γραμμή. Και να σου πω κάτι; Εμένα αυτό με βοήθησε στην τελική. Η αναίτια επίθεση μιας λάθος υπερασπιστικής γραμμής, εμένα με ηρωποίησε χωρίς να κουνήσω εγώ το μικρό μου δαχτυλάκι και με ανέβασε και εξύψωσε στα μάτια όλων», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.