Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα νεότερα για την υγεία του - Στο πλευρό του η σύζυγός του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα νεότερα για την υγεία του - Στο πλευρό του η σύζυγός του

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν αρκετά κρίσιμη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το Κρανίδι σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, o τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων. Να τονίσουμς πως ταλαιπωρείται από πνευμονία και πνευμονικό οίδημα και όχι από ισχαιμικό επεισόδιο.

Ωστόσο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει ένα επιβαρυμένο ιστορικό, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αντιμετωπίσει διάφορα θέματα με την υγεία του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Εμβολιάστηκε ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Την Πέμπτη 16/12 ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα πως ο εμβολιασμός θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα argonafplia.gr, τον τέως βασιλιά υποδέχθηκαν ο διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος. Σημειώνεται ότι συνοδευόταν από την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία ή οποία όμως θα εμβολιαστεί σύντομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, ο τέως βασιλιάς, αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάστηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπεται, για λόγους ασφαλείας. Στο μεταξύ, ξεκινούν και οι διαδικασίες για τα ραντεβού των ηλικιωμένων!