Νέα καταγγελία για τον Κρις Νοθ από την πρώην σύντροφό του - «Απείλησε να με σκοτώσει»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα καταγγελία για τον Κρις Νοθ από την πρώην σύντροφό του - «Απείλησε να με σκοτώσει»

Την Πέμπτη 16/12 έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κρις Νοθ δέχτηκε δυο καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του. Ωστόσο, στην επιφάνεια βγήκε άλλη μια καταγγελία από την πρώην σύντροφό του.

Ο λόγος για την Μπέβερλι Τζόνσον, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Mr Big του Sex and the City είχε κατηγορήσει τον διάσημο ηθοποιό για ξυλοδαρμό.

Νέα καταγγελία για τον Κρις Νοθ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «The National Enquirer», η ίδια ισχυρίστηκε στα δικαστικά έγγραφα ότι ο Chris Noth – με την οποία έβγαινε μεταξύ 1990 και 1995 – «την ξυλοκόπησε» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ενώ της τηλεφωνούσε «25 φορές την ημέρα» και μάλιστα «ορκίστηκε να σκοτώσει τον σκύλο της και την ίδια».

Λίγα λόγια για τον Κρις Νοθ

Ο Κρίστοφερ Ντέιβιντ Νοθ γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1954, είναι Αμερικανός ηθοποιός. Είναι γνωστός για τους τηλεοπτικούς του ρόλους ως ντετέκτιβ του NYPD Mike Logan στο Law & Order (1990–95), Big on Sex and the City (1998–2004) και Peter Florrick στο The Good Wife (2009–16).

Επανέλαβε τον ρόλο του Mike Logan στο Law & Order: Criminal Intent (2005–08) και επανέλαβε τον ρόλο του Big στις ταινίες Sex and the City (2008) και Sex and the City 2 (2010).

Ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου στην τηλεόραση για το Sex and the City το 1999 και για το The Good Wife το 2010.