Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε τρυφερό στιγμιότυπο στις κούνιες με τις δίδυμες κόρες της

«Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε κούνιες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε τρυφερό στιγμιότυπο στις κούνιες με τις δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή πως της αρέσει να εκμεταλλεύεται όσο πιο πολύ μπορεί τις βόλτες με τις δίδυμες κορούλες της.

Η γνωστή influencer η οποία έχει μπει για τα καλά στον "ρόλο" της μητέρας αποφάσισε να κάνει την πρωινή καθιερωμένη βόλτα της με τις κορούλες της, Αριάνα και Φιλίππα. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο όπου κάνει κούνια με την κορούλα της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ζόρια για την Χριστίνα Μπόμπα - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κόρες της

Ζόρια φαίνεται πως περνάει αυτές τις μέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της. Η ίδια συγκεκριμένα, λίγο πριν την μετακόμιση, αποκάλυψε πως οι μικρούλες δεν μπορούν να φάνε καθώς έχουν πονόδοντο.

Η Χριστίνα Μπόμπα καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και από την στιγμή που έγινε για πρώτη φορά μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετές στιγμές από την περιόδο αυτή.

Έτσι λοιπόν αποκάλυψε πως λόγω του πονόδοντου που έχουν τα δίδυμα, τους δίνει αρκετά παυσίπανα, πάντα έχοντας πάρει την γνώμη του παιδιάτρου.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Αριάνα και τη Φιλίππα, που κρατιούνται χέρι χέρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μαζί ξυπνάμε, μαζί τρώμε, μαζί παίζουμε, μαζί κοιμόμαστε, μαζί πάμε βόλτα, μαζί πονάνε τα δόντια μας».

Η αποκάλυψη της Μπόμπα για τις δίδυμες κόρες της

Ζόρια για την Χριστίνα Μπόμπα

Ζόρια για την Χριστίνα Μπόμπα και πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κόρες της