Idols: Λαζόπουλος για Μαλβίνα: «Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί»

«Κολλήσαμε στο πρώτο λεπτό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Idols: Λαζόπουλος για Μαλβίνα: «Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί»

Στο αποψινό επεισόδιο του Idols όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, είδαμε το αφιέρωμα για την Μαλβίνα Κάραλη. Ένα πρόσωπο το οποίο έχει αφήσει αναμφίβολα το δικό της στίγμα.

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την ίδια αλλά και για την σπουδαία φιλία που δημιούργησαν. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση και πώς από το πρώτο λεπτό «κόλλησαν» ο ένας με τον άλλον.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

«Τη διάβαζα και ήθελα πολύ να τη γνωρίσω. Την γνώρισα πριν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε σε μια εκδήλωση και μόλις την είδα πήγα κατευθείαν πάνω της… ξέρεις μερικά ζώα της ζούγκλας, όταν συναντηθούνε, αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον και αμέσως κολλήσαμε.

Σε αυτό το πρώτο λεπτό… άδειασα τα πάντα πάνω της, το θαυμασμό την εκτίμηση… Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί».

Ποια είναι η Μαλβίνα Κάραλη

Η Μαλβίνα Κάραλη (Τερψιθέα Πειραιά, 3 Φεβρουαρίου 1952 - Αθήνα, 7 Ιουνίου 2002), γεννημένη ως Μαρία Σακκά, ήταν Ελληνίδα συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Καταγόταν από τα Ψαρά από τον πατέρα της και από την πλευρά της μητέρας της από την Πύλο.

Η Ψαριανή οικογένεια από γιαγιά της είχε ρίζες από την οικογένεια Λεοντή (από την οποία καταγόταν και ο Ιωάννης Λεοντής, γνωστότερος ως Ιωάννης Βαρβάκης).

Η Μαλβίνα ήταν το πρώτο παιδί από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της. Ο Ψαριανός παππούς της Γιώργης Σακκάς, ήταν ναύαρχος του τότε Βασιλικού Ναυτικού και η μητέρα της δασκάλα, το γένος Ιωάννη Χαρίτου, την οποία γνώρισε ο πατέρας της σε μετάθεσή του από την "Τράπεζα της Ελλάδος" στην Πύλο το 1950. Είχε δυο αδελφούς, τον Γιώργη-Αλκίνοο και τον Γιάννη Σακκά.[εκκρεμεί παραπομπή]

Με το πραγματικό της όνομα (Μαίρη Σακκά) συμμετείχε στις ταινίες «Ορφανή σε ξένα χέρια» (1962) του Ερρίκου Θαλασσινού, «Κατρακύλισμα... στο βούρκο» (1962) του Σπύρου Ζιάγκου και «Ορφανή στους πέντε δρόμους» του Παναγιώτη Κωνσταντίνου.

Απόφοιτη του Αρσακείου ή φοίτησε ένα έτος κατά δήλωση του μεγάλου αδελφού της, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξη και σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα», μας διόρθωσε ανακριβή στοιχεία γύρω από το εν λόγω θέμα.

Εργάστηκε επί χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες όπως η Απογευματινή και η Ελευθεροτυπία και ως αρθρογράφος στα περιοδικά Φαντάζιο, Επίκαιρα, Γυναίκα, Κλικ και 01.