Γιώργος Λιανός: «Δεν μπορείς κάθε μέρα να πας...» - Η ζωή του πίσω από τις κάμερες του Survivor

Έτσι περνάει τις ημέρες του στην Δομινικανή αυτοκρατορία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: «Δεν μπορείς κάθε μέρα να πας...» - Η ζωή του πίσω από τις κάμερες του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, αποκάλυψε τι κάνει πίσω από τις κάμερες του Survivor, όταν έχει ελεύθερο χρόνο για τον ίδιο. Πόσο διαφορετική είναι η ζωή στον Άγιο Δομίνικό;

Η ζωή του Λιανού πίσω από τις κάμερες του Survivor

Τι διαφορετικό να περιμένουμε αυτή τη σεζόν;

«Υπάρχουν πολλή όρεξη και πολλές ιδέες για να δούμε ωραίες ανατροπές! Έχει πολλά δημιουργικά πράγματα αυτό το παιχνίδι, τα οποία μπορεί να παρέμβουν και να φέρουν τη λεγόμενη ανατροπή. Και ο κόσμος θέλει να δει την τράπουλα να ανακατεύεται, να δει πράγματα να συμβαίνουν τα οποία δεν περίμενε».

Γιώργος Λιανός Survivor Άγριος Δομίνικος ζωή

Εκτός γυρισμάτων, πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο;

«Η καθημερινότητα εκεί είναι πολύ συγκεκριμένη: ακολουθεί τον ρυθμό της Καραϊβικής. Υπάρχουν οι πανέμορφες παραλίες, αλλά δεν μπορείς κάθε μέρα να πας να κάνεις το μπανάκι σου. Τα γυρίσματα είναι εντατικά. Υπάρχουν μέρες που θα φύγεις 9 το πρωί από το σπίτι και θα γυρίσεις στις 11 το βράδυ, μπορεί και αργότερα. Χρόνος στο ενδιάμεσο υπάρχει και είσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς εύκολα να πιεις τον καφέ σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Από κει και πέρα, υπάρχει ένας ρυθμός ζωής πολύ διαφορετικός από τον δικό μας, που είναι και ένα πολύ ωραίο μάθημα. Οι άνθρωποι εκεί ζουν χωρίς πάρα πολύ μεγάλο άγχος. Βλέπεις ανθρώπους που έχουν πιο χαμηλά εισοδήματα από τα δικά μας, αλλά είναι ευχαριστημένοι με το να βγάλουν κάποια χρήματα και να περάσουν καλά τη μέρα τους, πράγμα το οποίο δεν κάνουμε εμείς. Εμάς μας τρώει το άγχος τι θα γίνει αύριο, τι μεθαύριο. Αυτή η σκέψη στην Καραϊβική είναι λίγο περιορισμένη για τον πιο πολύ κόσμο. Αν σε παρασύρει αυτός ο ρυθμός, έχεις πράγματα να κερδίσεις».

Η ανακοίνωση για την οικογένειά του λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, πριν λίγους μήνες έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ φωτογραφία της μπέμπας) και όπως είναι φυσικό ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να ζήσει μακριά τους οπότε... θα μετακομίσουν όλοι μαζί στον εξωτικό προορισμό.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος το μεσημέρι της Δευτέρας 29/11 που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it.

«Έχουμε πολλούς λόγους να μείνουμε σπίτι πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες και να τις περάσουμε ποιοτικά, οικογενειακά. Επειδή θα φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνω έξι μήνες να δω αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους αλλά το κενό δεν γεμίζει με τις βίντεο κλήσεις. Το μωράκι μαζί με τη σύντροφό μου θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο. Από εκεί και πέρα, τα τρία παιδιά έχουν τα σχολεία τους, οπότε θα εκμεταλλευτούμε - αν τα καταφέρουμε - την περίοδο των γιορτών του Πάσχα. Δεν θα φύγουμε μαζί με την Κωνσταντίνα. Όπως και πέρυσι, θα κατέβω ένα μήνα μόνος μου, για να ξεκινήσει το project και να νιώσουμε μια ασφάλεια με τα γυρίσματα και μετά θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.