Έχει πισίνα και τεράστιο κήπο με κούνιες! Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Τη βίλα η Ελένη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει πισίνα και τεράστιο κήπο με κούνιες! Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Ονειρικό είναι το σπίτι που μένει στα Μελίσσια η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Διαθέτει όλα τα κομφόρ και την είχε αποκτήσει το 2004 όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος να σημειωθεί πως φτιάχνει ξανά τη ζωή του.

Φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του, μας έχει δείξει η παρουσιάστρια πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ,

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όροφος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Σπάνια φωτογραφία από το πατρικό της Ελένης Μενεγάκη

Τα social media του Mega γέμισαν από παρουσιαστές και δημοσιογράφους που μοιράζονται με το κοινό φωτογραφίες και αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων. Tα posts έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν στο Instagram (@megatvcom), το Τwittter (@megatvofficial) και το Facebook (@megatvcom) του MEGA, στέλνοντας το μήνυμα αθωότητας και αισιοδοξίας «Αυτές τις γιορτές γινόμαστε και πάλι παιδιά!», που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή.

Μια από εκείνους που έκανε post ήταν και η Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία 8 χρονών να ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Να τονίσουμε πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε πέρυσι η Ελένη με τον Ματέο δεν συγκρίνεται...