Η σπόντα της Ελένης Τσολάκη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα on air για τη συμμετοχή του στο Survivor 5

«Εσύ σε λίγες μέρες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η σπόντα της Ελένης Τσολάκη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα on air για τη συμμετοχή του στο Survivor 5

Το Survivor 5 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ήδη τα ονόματα των Μαχητών έχουν γίνει γνωστά μαζί με βίντεο που διέρρευσε.

Όσον αφορά του διάσημους, ένα πρόσωπο που λέγεται πως θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ελένη Τσολάκη στην σημερινή 18/12 εκπομπή της θέλησε να του πετάξει μια σπόντα "φωτιά".

Η σπόντα της Τσολάκη για τον Κωνσταντάρα και το Survivor 5

«Σε αυτό το πλατό οι καρδιές είναι ζεστές και ζεσταινόμαστε! Ζεστές καρδιές σε θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς όσες θα έχεις… και εσύ σε λίγες μέρες» δήλωσε η Ελένη Τσολάκη απευθυνόμενη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τα συμβόλαια των παικτών - Αντιδράσεις με τη ρήτρα του Ατζούν

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες μέρες (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία) το Survivor 5, με τον Ατζούν αυτή τη φορά να αλλάζει τους όρους του συμβολαίου και να τους κάνει ακόμα πιο αυστηρούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής προκειμένου να αποφύγει τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, πλέον δεν καθιστά δυνατόν να φεύγει άνευ λόγου κανείς παίκτης, παρά μόνο με χαρτί υπογεγραμμένο από γιατρό.

Έτσι λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο θα μπορεί να φύγει μόνο κάποιος που θα έχει πρόβλημα υγείας.