Ελένη Δήμου: "Λύγισε" μιλώντας στην κάμερα - «Μου λείπουν»

«Είναι που κάποιες θέσεις αδειάζουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Δήμου:

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Δήμου. Η γνωστή δημοσιογράφος δεν άντεξε και "λύγισε" όταν αναφέρθηκε για τους αγαπημένους της γονείς οι οποίοι έχουν φύγει από την ζωή. Να τονίσουμε πως η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Ελένης Δήμου

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έφευγα στο εξωτερικό. Θα ήθελα μια λαμπερή καριέρα στο εξωτερικό. Δύσκολη στιγμή στην καριέρα είναι όταν αισθάνεσαι ότι συνταξιοδοτείσαι. Και μέσα στη λάσπη να με πετάξεις, θα βρω νερό να ξεπλυθώ. Τα “τρώει” τα παιδιά του ο χρόνος.

Το μόνο που δεν μπορεί να φοβάται ο άνθρωπος πια είναι η εμφάνισή του. Ο φόβος είναι για τη φωνή, μ’ αυτό δουλεύω. Έχω κάνει bottox και φαίνεται. Δεν τραγουδάω στα μπουζούκια γιατί δεν μου αρέσουν, δεν με νοιάζει αν έχουν περισσότερα λεφτά».

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 34 χρόνια, υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Έχει υπάρξει περίοδος που δεν είχα καθόλου χρήματα. Ξόδευα πολλά λεφτά για την γκαρνταρόμπα μου, έχω δώσει 3,5 εκατομμύρια δραχμές για ένα ρούχο.

Δεν μπορεί να είμαστε 12 εβδομάδες στο J2US και να ασχολείται η τηλεόραση μόνο όταν έπεσε το φιλί με τον Μαρίνο. Είναι ντροπή. Μου λείπει η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, τα πεθερικά μου. Είναι που κάποιες θέσεις αδειάζουν από το τραπέζι των Χριστουγέννων».

Ελένη Δήμου: "Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται"

Στο Live News μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) η Ελένη Δήμου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, όπου μάλιστα χρειάστηκε και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο».