Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στη δημοσιότητα τα χυδαία μηνύματα που έστελνε σε κοπέλες

"Βροχή" οι καταγγελίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στη δημοσιότητα τα χυδαία μηνύματα που έστελνε σε κοπέλες

Την κοινή γνώμη έχει σοκάρει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς οι καταγγελίες πέφτουν σαν "βροχή" η μια μετά την άλλη από κοπέλες που δέχθηκαν μηνύματα και συμπεριφορές που εμπίπτουν στη σφαίρα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μια οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου δημοσίευσε τα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην παρουσιαστής, καταγγέλλοντας ότι και η ίδια είχε παρενοχληθεί από τον ίδιο.

Τα γραπτά μηνύματα του Στάθη Παναγιωτόπυλου

Όλα ξεκίνησαν το 2017, όταν η επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: < «… με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…..».

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν ακάθεκτος καθώς μέσα στο 2021 έστειλε άλλα δυο τελευταία μηνύματα όπου έλεγε χαρακτηριστικά: “Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ….. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου».

Μάρα Ζαχαρέα: Έμεινε "κάγκελο" όταν διάβασε τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο Παναγιωτόπουλος

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι άκρως καταιγιστικές μετά από τις τελευταίες καταγγελίες που έχουν βγει στην επιφάνεια. Έτσι, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, παρουσιάστηκε πλούσιο ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Ζαχαρέα έμεινε "άφωνη" με τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε μία άλλη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι να πω; Νομίζω ότι όλοι μένουμε άναυδοι με τις εξελίξεις αυτές».

Η αντίδραση της Μάρας Ζαχαρέα on air