Αθηνά New York: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του The Bachelor 2

«Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά New York: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του The Bachelor 2

Στον χθεσινό τελικό του The bachelor 2 είδαμε τον Αλέξη Παππά να ανακοινώνει με ποια κοπέλα επιθυμεί να προχωρήσει τη ζωή του μετά από το τέλος του ριάλιτι του ALPHA.

Η Αθηνά New York ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει για τα καλά την καρδιά του Bachelor, καθώς μετά από την επισημοποίηση της σχέσης τους, ο ίδιος της χάρισε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά από την λήξη του ριάλιτι η ίδια αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ήθελε να εξηγήσει στους δικούς της ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, τους λόγους της απουσίας της.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York

«Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχω τηλέφωνο…Έχω γυρίσει μια τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Επιστρέφω τώρα και θα συνεχίσω να σας παρακινώ όλους να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ!

Προς όλους τους νέους θαυμαστές μου… Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθήσατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι! Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας!! Σας αγαπώ όλους!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!!!».

Ανάρτηση Αθηνάς New York

Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί

Η Ελληνοαμερικανίδα διαγωνιζόμενη με το κέφι της και την ικανότητά της να περνάει καλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του The Bachelor.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια μέσα στο παιχνίδι, είναι Fitness Influencer ενώ έχει σπουδάσει στο Μαθηματικό.

Η Αθηνά δηλώνει 26 ετών, κάτι που δυσκολεύονται οι τηλεθεατές και δε οι χρήστες του Twitter να πιστέψουν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για την Έλενα Μπάση 2.

Ωστόσο, η Soula Glamorous έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο η Αθηνά σβήνει τα κεράκια της ηλικίας της πριν δύο χρόνια, πάνω στα οποία αναγράφεται το νούμερο 29!

Έτσι λοιπόν, η πραγματική ηλικία της είναι 31 και όχι 26, ωστόσο περιμένουμε από την ίδια όταν αποχωρήσει από τη βίλα του Bachelor να μιλήσει για αυτό.