The Bachelor 2 - highlights τελικού: Αυτή κέρδισε το μονόπετρο του Αλέξη - Τα κλάματα και η κατάρρευση

Όσα είδαμε το βράδυ της Παρασκευής 18/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights τελικού: Αυτή κέρδισε το μονόπετρο του Αλέξη - Τα κλάματα και η κατάρρευση

Την εκλεκτή της καρδιάς του ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Παππάς, μετά τα δυο τελευταία του ατομικά ραντεβού με τις κοπέλες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του The Bachelor 2.

Τα highlights του τελικού του The Bachelor 2

Σπάραξε η Αθηνά New York για τα μάτια του Αλέξη Παππά - «Η καρδιά μου πονάει»

Μετά από την αποχώρηση της Γιώτας η οποία έκανε μια άκρως σοκαριστική κίνηση λίγο πριν πει "αντίο" στον Αλέξη Παππά οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά New York μαζί με την Άννα Ζένιου από την Ρόδο βρέθηκαν στη Σαντορίνη για τα μάτια του Bachelor. Η Άννα μπορεί να πήγε πρώτη στο ατομικό ραντεβού ωστόσο η Αθηνά η οποία έμεινε πίσω "σπάραξε" στην κυριολεξία.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν της αρέσει καθόλου το γεγονός πως είναι μαζί με μια άλλη κοπέλα. Και συνέχισε λέγοντας «Αυτός γεννήθηκε για εμένα και εγώ γεννήθηκα για τον Αλέξη, είμαι σίγουρη».

"Λύγισε" η Άννα Ζένιου - «Είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα»

H Άννα Ζένιου η οποία βγήκε πρώτη μαζί του είχε μια πολύ ευάλωτη στιγμή όταν βρέθηκε στο ραντεβού.

«Μαζί σου ανακάλυψα στοιχεία του χαρακτήρα μου που αγνοούσα. Είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα, με έκανες να νιώσω πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχω ξανανιώσει. Μαζί σου έμαθα τι είναι ο έρωτας. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναβιώσει.

Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που νιώθεις τι είναι η Άννα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να σε καταλαβαίνουν οι άνθρωποι και εσύ με κατάλαβες. Ξέρω ότι μπορεί να μην σου αρέσει όταν κλαίω, αλλά είναι κάτι που μου βγαίνει όταν με συγκινεί ο άλλος με τα λόγια του».

Η Αθηνά NY "στρίμωξε" τον Αλέξη Παππά - «Νιώθω ήδη μια πίεση»

Μετά από το ραντεβού της Άννας σειρά είχε η ίδια να περάσει ακόμη χρόνο με τον αγαπημένο της λίγο πριν την μεγάλη ανακοίνωση της νικήτριας. Ωστόσο, μετά από τις επιθυμίες της που αποκάλυψε στον Αλέξη Παππά εκείνος προβληματίστηκε ιδιαίτερα.

«Μου μιλάει συνέχεια για γάμο και παιδιά! Νιώθω ήδη μία πίεση! Με αγχώνει, με τρομάζει» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του ALPHA.

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια

Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως θέλει για σύντροφό του την Αθηνά. «Είσαι η γυναίκα που θέλω να έχω στο πλευρό μου», της είπε με την Αθηνά να τον φιλάει και να φωνάζει πως τον αγαπά.

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε στην Αθηνά πως δεν ακόμα έτοιμος για να προχωρήσει σε γάμο μαζί της κάτι που η κοπέλα φάνηκε πως δεν πήρε καλά.

Η κατάρρευση της Άννας

Η Άννα εκείνη τη στιγμή έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και έφυγε γρήγορα από το σημείο βάζοντας τα κλάματα.

«Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Μετά από το ραντεβού μας πουν μου είπε πως με αγαπάει; Έτσι είναι η αγάπη; Απλά δεν ξανανιώσω τίποτα για κανέναν. Κάνεις λάθος μου είπαν, μα δεν άκουσα φως μου κανέναν. Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, που αφέθηκα, που ένιωσα τόσα πράγματα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Σαν να μην υπήρχαν ποτέ», εξομολογήθηκε.