Κατερίνα Καινούργιου: Εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της, Δημήτρη Καινούργιου

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της, Δημήτρη Καινούργιου

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε πρόσφατα ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξελίξεις.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές, μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας πως πλέον γύρισε στο σπίτι του.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την υγεία του μπαμπά της

«Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή», αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση της.

Εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου πατέρας υγεία

Αυτή τη δουλειά έκανε η μαμά της και ο μπαμπάς της

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να περνάει μια δύσκολη περίοδο στα προσωπικά της, καθώς έχει τσακωθεί με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και φήμες τους θέλουν τσακωμένους, ωστόσο, βράχος στο πλευρό της βρίσκεται η μαμά της, η οποία την στηρίζει σε κάθε απόφαση της, αλλά και ο μπαμπάς της.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Μάλιστα η Θάλεια Μπρέντα το 2019 κατέβηκε υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή», που ιδρύθηκε το 2018 με ιδρυτή και πρόεδρο την ανεξάρτητοποιημένη από τη ΝΔ βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα.

Τι δουλειά έκανε η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου

Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε.