«Έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα και...» - Αποκάλυψη για τις φήμες χωρισμού Καινούργιου - Τσαγκρίδη

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα και...» - Αποκάλυψη για τις φήμες χωρισμού Καινούργιου - Τσαγκρίδη

Από την ημέρα που ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έπειτα από 3 χρόνια σχέσης, έχουν γίνει αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα τους.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις που έκανε ο κολλητός φίλος της παρουσιάστριας, Νίκος Κοκλώνης στο Happy Day, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέφερε πως ήρθε σε επικοινωνία με την ίδια.

Η αποκάλυψη για τον φημολογούμενο χωρισμό Καινούργιου - Τσαγκρίδη

«Επειδή έχουμε μιλήσει με την ίδια την Κατερίνα και ξέρουμε. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Έχουν τα πάνω και τα κάτω. Προφανώς για να το λέει και ο Νίκος και για να υπάρχουν και κάποιες φήμες… Μπορεί να έχει υπάρξει ένας καβγάς, αλλά στις μεγάλες σχέσεις που μετράνε χρόνια αυτά συμβαίνουν. Το λέω γιατί τελευταία κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως έχουν χωρίσει οριστικά.

Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανάρτηση - σπόντα της Καινούργιου στο instagram για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Όπως όλες μας, έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου, τώρα που διανύει μια όχι και τόσο καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή χρησιμοποιεί το instagram για να εκφράζεται. Από την στιγμή που ήρθαν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη οι αναρτήσεις με νόημα δίνουν και παίρνουν στα instastories της.

Το βράδυ της Πέμπτης 4/11, λοιπόν, η παρουσιάστρια του ALPHA δημοσίευσε ένα quote όλο... νόημα!

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός Φίλιππος Τσαγκρίδης

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει οριστικά απλά έχει συμβεί ένας μεγάλος τσακωμός και περιμένει την επιστροφή του επιχειρηματία από την Κοπενγχάγη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την ζωή που κάνει εκεί) για να βγάλουν μια άκρη...