Δανάη Μπάρκα - Τίμος Ζαχαράτος: Οριστικό! Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

«Με τον Τίμο είμαστε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα - Τίμος Ζαχαράτος: Οριστικό! Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον μάγειρα, Τίμο Ζαχαράτο, μετά το χωρισμό της από τον σύντροφό της.

Αυτή είναι η αλήθεια για Μπάρκα - Ζαχαράτο

«Μετά τη Ρόξη ήρθε ο Μεζές και μετά η Μπουκιά. Η Μπουκιά είναι του Τίμου Ζαχαράτου. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Που είμαι στον Αδύναμο Κρίκο; Όταν ο Τίμος πήρε τη Μπουκιά ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που είδε και δεν έφευγε από πάνω μου. Την ερωτεύτηκα. Τη βλέπει στα stories μου και στο στούντιο» εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά τον Απόστολο Ρουβά. «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι φίλος μου. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική γενικά. Όταν προκύψει κάτι θα το πω. Πάντα ήθελα γάμο και παιδί και πολλές φορές, ψυχολογικά, με πιάνει και το ότι θα ήθελα να προλάβει να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια».

Η πρόταση που έκανε για το πρωινό και την μαμά της, Βίλκυ Σταυροπούλου

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα μίλησε και για τη μαμά της, αποκαλύπτοντας πως αρχικά η πρόταση για την παρουσίαση του Πάμε Δανάη, είχε γίνει στην μαμά της και στη συνέχεια στην ίδια.

«Φέτος κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε πέρυσι τον Αύγουστο. Στην τηλεόραση αλλάζουν εύκολα οι πρωτιές. Βγάζουμε λίγο παραπάνω κέφι από τις άλλες εκπομπές. Αρχικά είχαν προτείνει στη μαμά μου να παρουσιάσει το πρωινό. Όταν μου έγινε η πρόταση για την εκπομπή, πήρα τον Μίνω στο 4 το πρωί. Δεν είπα αμέσως στη μαμά μου για το πρωινό γιατί θα άρχιζε κήρυγμα», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Αν μου αρέσει καλεσμένος από τις απέναντι εκπομπές θα στείλω μήνυμα στη Φαίη ή την Κατερίνα. Πέρυσι ήμουν πολύ στις μαύρες μου. Απαντάω με κατεβατά στα αρνητικά σχόλια στο Instagram. Στην εκπομπή είμαι πολύ τυχερή γιατί ποτέ κανείς δεν μας είπε να μη σχολιάσουμε κάτι. Μου έχει συμβεί μια φορά να θέλω να μιλήσω για κάτι, αλλά η θέση μου είναι πολύ λεπτή».

«Δεν μπορώ να μιλάω για όλα, ούτε και να ρίχνω βέλη μέρα παρά μέρα. Τα σκυλιά μου μένουν σε εμένα και τους πατεράδες τους. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Πάντα ήθελα και γάμο και παιδί. Θα ήθελα να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια. Η πιο σημαντική συμβουλή του παππού μου ήταν να είμαι καλός άνθρωπος», πρόσθεσε.