Αυτοί είναι η δεύτερη φουρνιά παικτών του Survivor 5 - Μπαίνει και η πρώην του...

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτοί είναι η δεύτερη φουρνιά παικτών του Survivor 5 - Μπαίνει και η πρώην του...

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα καλά καθώς η μεγάλη πρεμιέρα για το Survivor 5 αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 26 Δεκεμβρίου. Όπως είναι αναμενόμενο οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως να δούνε τους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι, οι Μαχητές αλλά και οι Διάσημοι (δείτε εδώ την ομάδα) θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο το επόμενο διήμερο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στη δεύτερη φουρνιά παικτών θα μπουν τόσο ο Σάκης Αρσενίου, όσο και ο Στέλιος Λεγάκης.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δούμε ότι έγινε και στο περσυνό Survivor με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Δηλαδή να δούμε την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα την Έλενα Κώνστα.

Οι πληροφορίες για το Survivor 5

Στα γυρίσματα για το trailer Μαχητές και Διάσημοι - Βίντεο ντοκουμέντα

Αύριο Δευτέρα 20/12 οι παίκτες του Survivor 5 θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα και θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντηθούν με τους παίκτες από όσες χώρες γυρίζεται το ριάλιτι και από εκεί θα πετάξουν με τσάρτερ στον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα ωστόσο, 19/12 Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στα στούντιο της Acun Medya με σκοπό να γυρίσουν το trailer που θα προβληθεί σε λίγες ημέρες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε έξω από το κτίριο και προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση από τους παίκτες, αλλά μάταια, αφού δεν τους αφήνει το συμβόλαιο - δείτε αναλυτικά τι γράφει.