Ιζαμπέλα: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μετά από την αποχώρησή της από το The Bachelor 2

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιζαμπέλα: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μετά από την αποχώρησή της από το The Bachelor 2

Την Ιζαμπέλα Παυλίδου την γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του The Bachelor 2, η ίδια έφτασε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ωστόσο, αντί να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά κατάφερε να κερδίσει των τηλεθεατών.

Πλέον η ίδια έχει αλλάξει αρκετά μετά το τέλος του ριάλιτι. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου είναι αρκετά ενεργή αποκάλυψε το πως έχασε τόσα κιλά από τότε που αποχώρησε.

Η αποκάλυψη της Ιζαμπέλας για τα κιλά της

«Εγώ να σου πω την αλήθεια έκανα δίαιτα γιατί είχα βάλει αρκετά κιλά στην καραντίνα... και τώρα έχω χάσει κοντά στα 10 κιλά.»

Αγνώριστη πριν χρόνια η Ιζαμπέλα σε διαφήμιση για εσώρουχα

Γνωρίζαμε πως η Ιζαμπέλα, η εκρηκτική παίκτρια του The Bachelor 2 συμμετείχε πριν λίγο καιρό στο Deal, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση και συγκεκριμένα σε διαφήμιση για γνωστή μάρκα εσωρούχων.

Η Ιζαμπέλα έχει ήδη καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα μέσα στο σπίτι τόσο με τη συμπεριφορά της όσο και με τον τρόπο που διεκδικεί τον Αλέξη.

Η Ιζαμπέλα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1990, ενώ σε ηλικία οκτώ μηνών ήρθε με την οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modelling, στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.

Στα 18 παίρνει μέρος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ’ όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησαν σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παπαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Χρίστο Αντωνιάδη, Φανή Δρακοπούλου κ.α.

The Bachelor 2

Με την μοναδική εμφάνισή της έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους ομορφιάς όπως Star Βορείου Ελλάδος, Miss Μακεδονία, Star Θεσσαλονίκη… ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και διαφημίσεις ρούχων ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κυκλοφορήσει 3 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το τραγούδι ‘’Τι λες ρε φίλε’’ σε στίχους Φώτη Βλαχόπουλου και μουσική Γιώργου Γιαλετζή ενώ μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music το νέο της τραγούδι με τίτλο ‘’Στα Μπαράκια’’ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα.