Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη: «Αγχώθηκα λίγο μόλις είδα το τεστ θετικό»

«Είχα μια παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη: «Αγχώθηκα λίγο μόλις είδα το τεστ θετικό»

Το βράδυ της Κυριακής 19/12 ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με τις εξελίξεις της υγείας του καθώς έγινε γνωστή η είδηση πως βρέθηκε θετικός στον ιό με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη

«Είμαι πολύ καλά. Με πρόλαβε δύο μέρες πριν από την τρίτη δόση. Με αιφνιδίασε και νόσησα. Ένα απλό συναχάκι να σας πω την αλήθεια αλλά δεν σας κρύβω ότι αγχώθηκα λίγο μόλις είδα το τεστ θετικό. Είχα μια παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί. Όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες υπάρχει ένα άγχος.

Ευτυχώς όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, μια βδομάδα ουσιαστικά, πέρασε πολύ ήπια, τις επόμενες τρεις μέρες τελειώνει και η καραντίνα και θα επανέλθω πρώτα ο Θεός την Παρασκευή στις εμφανίσεις μου. Αν δεν ήταν ο κορωνοϊός ούτε θα το είχα καταλάβει, ούτε γρίπη θα το έλεγα, ήταν κάτι πολύ ανώδυνο».

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη - Τι συνέβη;

Ανατροπή είχαμε στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη με τον στενό του συνεργάτη, καθώς όπως αναφέρει το protothema.gr, απηλλάγη από την πρωτόδικη καταδίκη να καταβάλλει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ σε δεδουλευμένα και ασφαλιστικές εισφορές που ζητούσε ο παιδικός του φίλος και στενός του συνεργάτης.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2017, όταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, του κατέθεσε αγωγή, στην οποία ισχυρίζεται ότι του χρωστάει δεδουλευμένα τα οποία με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000. Ωστόσο, το ένα σκέλος ολοκληρώθηκε χθες 25/9, καθώς ο εισαγγελέας εφετών απέρριψε την αίτηση των αντιδίκων με αποτέλεσμα η απόφαση του δικαστηρίου να καταστεί αμετάκλητη.

Νίκος Βέρτης κορωνοϊός

Ειδικότερα, με την αμετάκλητη αυτή απόφαση το ποινικό δικαστήριο, δέχθηκε τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη και τα αποδεικτικά στοιχεία που έδειχναν ότι τελικά δεν επρόκειτο για σχέση εξαρτημένης εργασίας με τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, αλλά για σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ανατρέπονται οι παραδοχές προηγούμενων δικαστικών αποφάσεων που είχαν κρίνει πως σχεδόν δέκα χρόνια πριν υπήρξαν προφορικές συμφωνίες βάσει των οποίων ο Νίκος Βέρτης είχε συμφωνήσει να καταβάλλει 5.000 ευρώ τον μήνα, πλέον δώρων και επιδομάτων, στο συγκεκριμένο πρόσωπο και πως ο τελευταίος εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό του, όταν μάλιστα αυτός ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο καλλιτέχνης στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο Νίκος Βέρτης έχει έναν λόγο παραπάνω να χαμογελά, μετά το πένθος που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του, πριν από μερικές ημέρες.