Κρις Νοθ: Νέα καταγγελία "βόμβα" για τον γνωστό ηθοποιό

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κρις Νοθ: Νέα καταγγελία

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Κρις Νοθ δέχτηκε δυο καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος δύο γυναικών. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται από άλλη μια γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, 30χρονη – σήμερα – γυναίκα, μίλησε στο Daily Beast των ΗΠΑ και αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ένα εστιατόριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Νέα καταγγελία για τον Κρις Νοθ

Πιο συγκεκριμένα, η «Άβα» δούλευε στο εστιατόριο Da Marino της Νέας Υόρκης, το οποίο ο Κρις Νοθ επισκεπτόταν συχνά. Συνήθως μεθούσε και τραγουδούσαν μαζί. Η ίδια σημείωσε ότι το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός, όμως έβγαζε ελάχιστα χρήματα και έτσι δούλευε και στην εστίαση για τα προς το ζην.

Ο 55χρονος – τότε – ηθοποιός της ζήτησε να κάτσει στο τραπέζι του ένα βράδυ, όπου μίλησαν για την καριέρα της αλλά και για τον τόπο καταγωγής της, το Τορόντο του Καναδά. «Λατρεύω τις Καναδέζες» θυμάται ότι της έλεγε συνέχεια ο ηθοποιός, καθώς την τραβούσε στην αγκαλιά του και τη χάιδευε.

Συνεχίζει, περιγράφοντας τη στιγμή, ότι κατά τη 01:00 τα ξημερώματα η «Άβα» έκλεισε το εστιατόριο και πήρε την τσάντα της για να φύγει, όταν ο Κρις Νοθ σηκώθηκε και έσβησε τα φώτα. Τότε, άρχισε να τη φιλάει και την έσπρωξε σε ένα γραφείο.

Η ίδια τονίζει ότι τα χέρια του έφτασαν μέχρι τα γεννητικά της όργανα και «εκείνη τη στιγμή ήμουν αισιόδοξη ότι θα σταματήσει» επειδή η ίδια φόραγε ταμπόν, καθώς είχε περίοδο το βράδυ της επίθεσης.

Για να τον πείσει να ξεφύγει, η ίδια ανέφερε πως τον έπεισε πως θα συναντηθούν αλλού τις επόμενες ημέρες και κατάφερε να φύγει.

Λίγα λόγια για τον Κρις Νοθ

Ο Κρίστοφερ Ντέιβιντ Νοθ γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1954, είναι Αμερικανός ηθοποιός. Είναι γνωστός για τους τηλεοπτικούς του ρόλους ως ντετέκτιβ του NYPD Mike Logan στο Law & Order (1990–95), Big on Sex and the City (1998–2004) και Peter Florrick στο The Good Wife (2009–16).

Επανέλαβε τον ρόλο του Mike Logan στο Law & Order: Criminal Intent (2005–08) και επανέλαβε τον ρόλο του Big στις ταινίες Sex and the City (2008) και Sex and the City 2 (2010).

Ήταν υποψήφιος για το Βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου στην τηλεόραση για το Sex and the City το 1999 και για το The Good Wife το 2010.