Νατάσα Θεοδωρίδου: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου, παίρνω την ευθύνη»

Η αναφορά για το X-Factor

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου, παίρνω την ευθύνη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες που την ήθελαν να είναι παρουσιάστρια στο μουσικό show «X-Factor».

Οι δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο μαγικό και έντονο που όταν τελείωσε, ευτυχώς το είχα δηλώσει, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς».

«Δεν θα γίνει αυτό με το X Factor, δεν θα γίνει! Γιατί νομίζω ότι εγώ το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε… Φταίω εγώ, παίρνω την ευθύνη. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Είπα απλά ότι μου έγινε μια πρόταση, που όντως μου έγινε για να πάω στην κριτική επιτροπή.

Τόσα χρόνια όμως λέω πως δεν θα το κάνω αυτό ποτέ και θέλω να είμαι συνεπής. Δεν το λέω απλά για να το λέω, αλλά το εννοώ.

Και είπα εγώ η καημενούλα, η δύστυχη πως «εντάξει, αν έκανα κάτι θα ήταν στην παρουσίαση ρε παιδί μου γιατί είναι λαμπερή και δεν έχεις ευθύνες». Δεν είναι δηλαδή ότι μου το πρότεινε κάποιος, απλά εγώ έτσι το σκέφτηκα».

Ρίγη συγκίνησης με την Νατάσα Θεοδωρίδου - «Εσείς δεν ξέρω τι μήνυμα θα πάρετε, όμως...»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις όμορφες στιγμές που έζησε στο σπίτι της, βρέθηκε στο «Σπίτι με το MEGA» και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον Γιώργο Νταλάρα. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον καλλιτέχνη και την συνάντηση τους για πρώτη φορά επί σκηνής.

«Όταν ακούω «Γιώργος Νταλάρας» νομίζω ότι περνάει από μπροστά μου όλη μου η ζωή. Τον θαύμαζα και συνεχίζω να τον θαυμάζω όπως όλοι μας. Είναι παράδειγμα για όλους εμάς τους τραγουδιστές. Παράδειγμα προς μίμηση. Παράδειγμα ταλαντούχου ανθρώπου, εργατικού ανθρώπου και ανθρώπου που άνοιξε πάρα πολλές πόρτες και μας έβαλε μέσα σε πολλά είδη τραγουδιών που δεν γνωρίζαμε. Έτσι μάθαμε και μεις και μεταλαμπαδεύτηκε η μουσική σε μας τόσα χρόνια».

«Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουμε γνωριστεί παρά μόνο κοινωνικά. Είναι η πρώτη φορά που τραγουδάω κοντά του. Γι’ αυτό και όταν βγήκα στη σκηνή, νομίζω ότι θα το καταλάβουν όλοι οι φίλοι πως είχα ένα σφίξιμο στην καρδιά γιατί ήταν ένα όνειρο πάντα να τραγουδήσω με τον Γιώργο της καρδιάς μου. Δεν θέλω να λέω τον κ. Νταλάρα, θέλω να λέω με τον Γιώργο γιατί είναι ο Γιώργος της καρδιάς μου. Απόψε αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα Εσείς δεν ξέρω τι μήνυμα θα πάρετε, το δικό μου όμως μήνυμα είναι ότι είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».