Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο η Κλέλια Ανδριολάτου

Φωτογραφία από τον τραυματισμό της

Στο νοσοκομείο η Κλέλια Ανδριολάτου
News 20.12.2021 08:21
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Κλέλια Ανδριολάτου, όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με δυο αναρτήσεις μέσα από το δωμάτιο της.

Το μοντέλο και ηθοποιός αναγκάστηκε να υπεβληθή χθες 19/12 για ακόμα μια φορά σε χειρουργική επέμβαση, την ώρα που κάνει γυρίσματα για μια νέα σειρά "φωτιά" που έρχεται στην τηλεόραση.

«Αγαπημένοι μου άνθρωποι! Σήμερα πείσμωσα ακόμα περισσότερο ότι θα τα καταφέρω! Δεν μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας (μετά από όλα αυτά τα μηνύματα που ανταλλάζουμε τόσο καιρό, πως σήμερα χειρούργησα πάλι το πόδι μου, με σκοπό να γίνω ακόμα καλύτερα!», αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο η Κλέλια Ανδριωλάτου

Ξέσπασε η Κλέλια Ανδριολάτου μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα σημάδια στα πόδια της

Η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της, στην οποία δεν έκρυψε τα σημάδια που έχει στο πόδι της. Όπως φαίνεται η ηθοποιός είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Ωστόσο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια - σύμφωνα με την ίδια - και πήρε θέση επί του θέματος. Η ίδια τοποθετήθηκε με ένα story, αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Πριν από 2 μέρες αποφάσισα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ μου, έτσι αυθόρμητα και γεμάτη ευτυχία από την τιμή που μου προσφέρθηκε να αρραβωνιάσω την καλύτερή μου (έναν από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω την τιμή να πορεύομαι στη ζωή μου). Ακολούθησαν κάποια σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου.

Δεν στεναχωρήθηκα αλλά ένιωσα την ευθύνη μέσα από εμένα και τη συνθήκη μου να μοιραστώ τα εξής: Tα σημάδια μου είναι η δύναμή μου και η πλησιέστερη απόδειξη των ονείρων που μπορώ να καταφέρω. Είναι ομορφιά γιατί είναι ιστορία και είναι χρήσιμη για την ζωή μας και την εξέλιξή μας. Και κυρίως είναι σημάδια αγάπης γιατί μου υπενθυμίζουν πόσους ανθρώπους έχω γύρω μου και με στηρίζουν κάθε μέρα. Για όλους αυτούς τους λόγους εγώ κρατάω το χαμόγελο και ότι έγινα κουμπάρα στην παιδική μου φίλη. Φιλί σε όλους και καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλέλια Ανδριολάτου πόδια σημάδια

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ατύχημα είχε η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου

Κόλασε το Instagram η Κλέλια Ανδριολάτου

Share