Άλλος άνθρωπος η Βάλια Χατζηθεοδώρου στον τελικό του The Voice - Με διαφορετικά μαλλιά και εντελώς αλλαγμένη

Πιο λαμπερή από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Βάλια Χατζηθεοδώρου στον τελικό του The Voice - Με διαφορετικά μαλλιά και εντελώς αλλαγμένη

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ήταν μία νέα προσθήκη φέτος στην ομάδα του The Voice. Η όμορφη παρουσιάστρια αντικατέστησε την Λάουρα Νάργες μετά την αποχώρησή της από τα backstage του επιτυχημένου show.

To βράδυ της Κυριακής (19/12) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice (δείτε εδώ ποιος είναι ο νικητής) και έτσι, η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να εμφανιστεί με ένα εντελώς διαφορετικό look.

Συγκεκριμένα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά, τα οποία μάλιστα έκανε ακόμα πιο ξανθά απ' ό, τι ήταν και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Το νέο look της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στον τελικό του The Voice

Η σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ανά καιρούς κυκλοφορούν πολλές φήμες για τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή του.

Μπορεί οι πιο γνωστές του σχέσεις να είναι αυτές με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κατρίνα Τσάνταλη, ωστόσο πρόσφατα μπήκε στο Voice μία εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, με την οποία μάλιστα είχε ένα σύντομο αλλά πολύ έντονο ειδύλλιο.

Ο λόγος φυσικά για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία πήρε τη θέση της Λάουρας Νάργες στα backstage του The Voice. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ζευγάρι το 2015 για λίγο καιρό. Μετά τον χωρισμό τους λέγεται πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός Βάλια Χατζηθεοδώρου σχέση

Μάλιστα, κατά την είσοδό της στο The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε δίστασε να αποθεώσει την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένη με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.