Αποκάλυψη Λιάγκα για Κοκλώνη - «Το J2US του κοστίζει...»

Το είπε στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη Λιάγκα για Κοκλώνη - «Το J2US του κοστίζει...»

To πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τα νούμερα τηλεθέαση που καταγράφηκαν στην prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ανενόχλητος, πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο του J2US.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (18/12), το J2US σημείωσε αρκετά χαμηλή τηλεθέαση για τα δεδομένα του (δείτε εδώ τα ποσοστά).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το κόστος του J2US

«Εγώ θλίβομαι… Το show του Κοκλώνη που κάνει τηλεθέαση 10,8%, έχει 280,000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι ό,τι πιο ακριβό έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Άρα, κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του, δεν του λένε κάτι να κάνει σωστά. Εγώ με χαρά να το πω και τσάμπα. Αν θέλει ο Νίκος Κοκλώνης κάθε εβδομάδα να χάνει απ’ την τσέπη του 150,000… Χάνει λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Γιατί δεν εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο J2US

Στον ALPHA για μια guest εμφάνιση θα πήγαινε ο Νίκος Μουτσινάς το Σάββατο 18/12. Ο παρουσιαστής θα ανέβαινε στην σκηνή του J2US με ρόλο έκπληξη. Ωστόσο, τελευταία στιγμή ανακοίνωσε στον Νίκο Κοκλώνη πως δεν θα μπορέσει να πάει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα παρευρεθεί εξαιτίας του θετικού κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο "Καλό Μεσημεράκι". Για λόγους ασφαλείας λοιπόν, δεν θα τον δούμε να τραγουδάει επί σκηνής.

«Είναι σπουδαίοι και είναι τρεις! Τελικά τρεις, Alca…Τρεις! Περαστικά στον Κωνσταντίνο μας, δυστυχώς διαγνώσθηκε με αυτό το έτσι σύγχρονο και πολύ εντυπωσιακό με την κορόνα. Έχουμε κάνει όλοι τεστ και ακόμα είμαστε καλά, θα δούμε βέβαια… Θα δούμε… Υγεία να υπάρχει και η εκπομπή να γίνεται, το βασικό παιδιά», είπε χθες στην εκπομπή του.