Αθηνά NY εσύ; Έτσι ήταν η σύντροφος του Αλέξη και νικήτρια του Bachelor 2 πριν τις πλαστικές

Χωρίς χείλη και στήθος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά NY εσύ; Έτσι ήταν η σύντροφος του Αλέξη και νικήτρια του Bachelor 2 πριν τις πλαστικές

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Bachelor 2, όπου η Αθηνά NY ήταν τελικά η νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό μας. Πολλά είναι όμως αυτά που δεν γνωρίζουμε για την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό.

Μπορεί στο ριάλιτι να την βλέπουμε με το αβυσσαλέο μπούστο της, και τα σαρκώδες χείλη της, ωστόσο, στο παρελθόν δεν είχε σχεδόν καθόλου σχέση με το σήμερα. Όπως θα δείτε σε φωτογραφία η Αθηνά δεν έχει πάει μόνο μια φορά στον πλαστικό χειρούργο της.

Έχει πειράξει τα χείλη της, το στήθος, αλλά και τη μύτη της επίσης!

Έτσι ήταν η Αθηνά NY του The Bachelor 2 πριν από τις πλαστικές

Αθηνά New York πλαστικές

13.420 ευρώ κοστίζει το δαχτυλίδι που φοράει στο δάχτυλο της η Αθηνά

Ο τελικός του Bachelor 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ 17/12 και μιας και το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει ήδη ποια είναι η νικήτρια είπαμε να... το πάμε ένα βήμα παρακάτω!

Μπορεί την πρώτη σεζόν ο εργένης να είχε χαρακτηριστεί από πολλούς τσιγγούνης αφού οι τιμές των κοσμημάτων που έκανε δώρο στα κορίτσια είχαν διαρρεύσει και ήταν κάτι περισσότερο από χαμηλές (δείτε εδώ πόσο κόστιζε το κολιέ που έδωσε στη νικήτρια, το είχε πάρει από Αλί εξπρές) φέτος όμως, κάθε άλλο παρά τσιφούτη δεν μπορεί να πει κάποιος την παραγωγή και τον Αλέξη Παππά!

Στο trailer φάνηκε ελάχιστα το μονόπετρο που έδωσε ο Αλέξης στη νικήτρια αλλά και το κουτάκι που αναγράφει την επωνυμία του κοσμηματοπωλείου από το οποίο και το αγόρασε! Δεν θέλαμε και πολύ λοιπόν...

Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση το επίσημο site του κοσμηματοπωλείου εντοπίσαμε το δαχτυλίδι. Είναι 18 καρατίων και κοστίζει 13,420 ευρώ.

The Bachelor 2 δαχτυλίδι νικήτριας