"Θέλω με τα πεθερικά μου να..." - Η πρώτη κοινή συνέντευξη της Αθηνάς New York και του Αλέξη Παππά

Μίλησαν για την σχέση τους μετά το τέλος του The Bachelor

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Δευτέρας προβλήθηκε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Παππά και την Αθηνάς New York στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Πλέον, οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα καθώς η Αθηνά New York κατάφερε να "κλέψει" την καρδιά του Bachelor. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο όπου μίλησαν για τον έρωτά τους και για το μέλλον της σχέσης τους από εδώ και πέρα.

Οι δηλώσεις Παππά - Αθηνάς

«Έχω κάνει τόσα πολλά παραμυθένια πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις φαντασίες μου προς το παρόν για να μιλάμε για το γάμο, αλλά δεν θα ήθελα αυτή της στιγμή να μπερδέψω τις έννοιες. Όπως είπα στην Αθηνά θέλω να βιώσουμε στιγμές μαζί, να δούμε από μια άλλη οπτική όλα τα πράγματα στη ζωή μας.

Το ζητούμενο είναι να βρούμε κοινή πορεία και να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά, γιατί οι αποστάσεις χιλιομετρικά είναι μεγάλες και θα πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή σε αυτό. Μετά να ξέρεις θα είσαι ο πρώτος που θα ανακοινώσω πως θα γίνει αυτή η πρόταση», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς

Από την άλλη, η Αθηνά πήρε το λόγο και πρόσθεσε: «Θέλω να χορέψω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε περιστέρια άσπρα. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει στην Κρήτη ή στην Ικαρία ή στην Κύπρο. Όλα τα νησιά είναι καλά.

«Εννοείται ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω στην Νέα Υόρκη για την Αθηνά. Για αυτό είπα στην Αθηνά να δούμε τα πράματα από μια άλλη οπτική, γιατί από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Αθηνά μένει στην Αμερική, μου ήταν πολύ δύσκολο να κάνω μια σχέση εξ αποστάσεως. Άρα αυτό θα είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι θα ψάξουμε να βρούμε και όλα θα πάνε καλά».

Η πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το τέλος του The Bachelor 2

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά από τον μεγάλο τελικό του The Bachelor 2 όπου είδαμε μέσα από την συχνότητα του ALPHA, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μετά από την απόφασή του να συνεχίσει την υπόλοιπη ζωή μαζί με την αγαπημένη του, Αθηνά New York.

Έτσι, ο Bachelor κοινοποίησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του ενώ από την άλλη στην λεζάντα δεν δίστασε να ευχαριστήσει όλα τα κορίτσια που γνώρισε στο ριάλιτι.

«Το να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου είναι πολύ σημαντικό αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο δρόμος, η διαδικασία για να φτάσεις μέχρι εκεί…

Αυτό το ταξίδι των έντονων συναισθημάτων έφτασε στην ολοκλήρωση του. Πέρασα στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, γνώρισα ανθρώπους που μάθαμε πολλά ο ένας για τον άλλον. Ήταν πάρα πολλές οι στιγμές εκείνες που περάσαμε καλά και βιώσαμε αυτή την εμπειρία με ένα μοναδικό τρόπο ξεχνώντας οτιδήποτε στενάχωρο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που γνώρισα για το χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί αλλά και που εμπλουτίζαμε με συναίσθημα όλες εκείνες τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου!

Λένε ότι όταν τελειώνει ένας κύκλος ξεκινάει ένας άλλος… Αυτός ο νέος κύκλος για μένα ξεκινάει με την επιλογή που έκανα να έχω στο πλάι μου την Αθηνά την κοπέλα που κατάφερε να μου κλέψει την καρδιά!

Ζήσαμε τόσες πολλές στιγμές μαζί όμως είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και πλέον χωρίς ανατροπές…!».

Αλέξης Παππάς - Ανάρτηση