Μαρίνα Πατούλη: Την έκραξαν για το φόρεμα με το αβυσσαλέο μπούστο και απάντησε - «Πόσο σεξιστικό όταν..»

Η φωτογραφία της στο Instagram που έφερε πολλές αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Την έκραξαν για το φόρεμα με το αβυσσαλέο μπούστο και απάντησε - «Πόσο σεξιστικό όταν..»

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα όπως άλλωστε έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές και μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της, όπως για παράδειγμα στο J2US. Ειδικά μετά μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη είναι φουλ ανανεωμένη και δεν το κρύβει.

Πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από έξοδο της με φίλους της. Επέλεξε να φορέσει για την βραδιά ένα εντυπωσιακό μπλε μίνι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο, το οποίο φόρεσε με over the knee ασημένιες μπότες.

Μπορεί αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι να την αποθέωσαν, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια. Μάλιστα, όταν μια follower της έγραψε ότι πρέπει να ντύνεται ανάλογα με την υγεία της, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε καταλλήλως.

«Όλες οι απόψεις είναι δεκτές ...Πόσο σεξιστικό όμως όταν γράφονται τέτοιες απόψεις ιδιαίτερα από γυναίκες κ μάλιστα νέες κοπέλες ....Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης κ των επιλογών ώστε να νιώθει όμορφα!Σε όποιον αρέσουμε ...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με το "καυτό" φόρεμα

Της έμεινε μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο - Το αρχοντικό της Μαρίνας Πατούλη στην Πεύκη

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε τον Μάρτιο πως ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη, έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, τον Αλέξανδρο. Οι δυο τους ζουν σε μια πολυτελή κατοικία στην Πεύκη, η οποία είναι διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά.

Όπως μπορούμε να δούμε μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γοητευτική φιλόλογος στο προφίλ της στο Instagram, την παράσταση κλέβουν και οι επιβλητικοί καναπέδες και η εσωτερική σκάλα που διαθέτει το σπίτι.

πατούλη

πατούλη μαρίνα

πατούλη μαρίνα σπίτι

πατούλη γιώργος χωρισμός

πατούλη σπίτι

πατούλη χωρισμός με πατούλη

πατούλη μαρίνα Πεύκη

πατούλη  φωτογραφίες από το σπίτι

πατούλη πλαστικές

πατούλη  ηλικία

πατούλη νέα σχέση

πατούλη χωρισμός

πατούλη  γιος

πατούλη γιος σπίτι

πατούλη φωτογραφίες instagram