«Θα είναι πάντα ο άνθρωπός μου» - Έσταξε "μέλι" για τον πρώην της η Μαρίνα Πατούλη

Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα είναι πάντα ο άνθρωπός μου» - Έσταξε

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Μαρίνα Πατούλη μετά το χθεσινό (13/11) live του J2US, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απρόσμενη συμμετοχή της στο show καθώς και στον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη ήταν απλά εντυπωσιακή χθες και έτσι η ίδια εξήγησε πως κάθε χρόνο δεχόταν πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το J2US

«Πάντα ο Νίκος Κοκλώνης ήθελε να συμμετέχω στο J2US. Το κλείσαμε μεσάνυχτα Πέμπτης, Παρασκευή ακόμα δεν ξέραμε ούτε ποιο τραγούδι θα πω ούτε ποιος θα είναι ο παρτενέρ μου. Στον γιο μου το κράτησα για έκπληξη, είναι πολύ αυστηρός κριτής ο γιος μου.

Τον ενημέρωσα τον κύριο Πατούλη για το J2US. Είναι ένας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος άνθρωπος στην κοινωνική προσφορά. Το διαζύγιο ήταν μία δύσκολη απόφαση, ήταν μία περίοδος της ζωής μου που με στιγμάτισε, όμως, πάντα θα είναι ο άνθρωπός μου και ο πατέρας του παιδιού μου. Μπορεί να μην είμαστε σύζυγοι όμως πάντα θα είμαστε οικογένεια. Του αφιερώνω το “Ανήκω σε μένα”», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Τα σχόλια του Twitter για τη Μαρίνα Πατούλη

Τον απόλυτο χαμό επικράτησε η απρόσμενη εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο χθεσινό (13/11) live του J2US, η οποία από εδώ και πέρα θα συμμετέχει κανονικά στο σόου, έχοντας για παρτενέρ της τον ταλαντούχο Στέλιο Διονυσίου.

Από την έναρξη κιόλας του χθεσινού (13/11) J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές θα ήταν η άφιξη ενός νέου ζευγαριού, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς πως πρόκειται για την Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε με ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά την εμφάνισή τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι για απόψε έχουν ασυλία!

Μάλιστα, η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αποκαλύπτοντας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διαζύγιό τους και πως είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω.