J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τις αλλαγές του σόου

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τις αλλαγές του σόου

Ένα ακόμα live του J2US ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (13/11), με τον Νίκο Κοκλώνη να εμφανίζεται στην σκηνή και να μεταμορφώνεται σε Ricky Martin προκειμένου να ερμηνεύσει το Livin’ La Vida Loca, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, αφού χόρεψε και απογειώθηκε από όλους, έπειτα απευθύνθηκε στην κριτική επιτροπή, αποκαλύπτονας πως πρόκειται να μπει ένα νέο ζευγάρι στο J2US, ενώ θα ανακοινωθεί και το ζευγάρι του Νικηφόρου, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη.

Η έναρξη του αποψινού Live του J2US

"Καρφί" της Μάρας Μεϊμαρίδη στην κριτική του J2US - «Και η Μαρία Κάλλας να πάει θα της πουν...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και δε δίστασε να ρίξει και ένα μικρό καρφί στην κριτική επιτροπή του show.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα της Μάρας Μεϊμαρίδη με τους κριτές, μετά το μηδενικό της Μαρίας Μπακοδήμου δεν έχει τελειώσει.

«Ο κόσμος νομίζει ότι μετεμψυχώνεται ή μετενσαρκώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι σπάνιο να ξαναγίνεις άνθρωπος. Κάποια ενσάρκωσή μου ήταν χόρτο και υπήρχε η φόβος να απλώνω ρίζει.

Στην κριτική επιτροπή και η Μαρία Κάλλας να έρθει θα της πουν” μαντάμ, κι εσείς πολύ τσιρίζετε», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.