Παντρεύονται Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παντρεύονται Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στην Ιορδανία.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

«Την πρόταση την περιμένουν όλοι από την ημέρα του τελικού του Survivor. Την πρόταση θα πρέπει να την σκεφτώ εγώ για να την κάνω, όχι να μου την πείτε εσείς. Δεν την έχω σκεφτεί ακόμα. Μου τη βάλατε στο μυαλό όμως. Από την ημέρα του τελικού ακούω για μια πρόταση».

Αμηχανία για τον Σάκη Κατσούλη - Τον ρώτησαν για τον Λιβάνη και έχασε τα λόγια του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Παρασκευής (26/11) ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιβάνης στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην ερώτηση για τη συμμετοχή του στο Survivor 5, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Πρώτη φορά το ακούς αυτό. Δεν έχω ακούσει κάτι. Έχω καλές σχέσεις με τον Ατζούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιανού στο φετινό Survivor».

«Δεν έχω δει κάτι. Δεν ξέρω καν τι έχει συμβεί, δεν ξέρω καν αν έχει δώσει συνέντευξη, δεν ξέρω τίποτα», είπε εμφανώς αμήχανος.