Έγκυος η Βάλια Χατζηθεοδώρου; - Η οριστική απάντησή της

«Δε σας κρύβω τίποτα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος η Βάλια Χατζηθεοδώρου; - Η οριστική απάντησή της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μετά τον μεγάλο τελικό του The Voice και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Πέτρο Πυλαρινό.

To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής ευχήθηκε στην αγαπημένη του με τον πιο τρυφερό τρόπο στο Instagram.

Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την εγκυμοσύνη της

«Παιδιά δε σας κρύβω τίποτα. Μπορεί να έχω φάει, μπορεί να έχω τα δικά μας τα γυναικολογικά. Έλα μωρέ τώρα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως, να το πούμε. Με τον Πέτρο δε θα γίνει τίποτα. Αν πάμε στον γάμο κανενός άλλου, με χαρά. Από μένα όχι, δε θα φάτε κουφέτα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Τι απάντησε ο Πέτρος Πυλαρινός για το ενδεχόμενο του γάμου του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στο αν τελικά έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Σύμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχει φωνή, έχει voice θα απαντήσει μόνη της. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας ο γάμος όχι. Καλά τα σιχαίνομαι αυτά έχεις πετύχει τον άνθρωπο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πυλαρινός.