Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο

Το υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο

Οι μέρες αυτές των Χριστουγέννων, είναι μέρες που όλοι θέλουν να περνάνε με την οικογένειά τους και με τα πρόσωπα που τους φέρνουν τη μεγαλύτερη ευτυχία. Έτσι λοιπόν και η Σία Κοσιώνη, αποφάσισε να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της, μαζί με τον μονάκριβο γιο της, Δήμο, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Μαμά και γιος κάνουν πολύ συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), ενώ η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να παίρνει τον γιο της μαζί της σε όλες τις εκδηλώσεις που δίνει το "παρών".

Τον τελευταίο καιρό βέβαια η Σία Κοσιώνη έχει περιορίσει κατά πολύ τις αναρτήσεις που κάνει με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση μιας και πρόκειται για καλό σκοπό.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη με τον Δήμο Μπακογιάννη

«Όλοι μαζί μπορούμε» να γίνουμε μια αγκαλιά και αυτές τις γιορτές! Με αγάπη και από εμάς για όλα τα παιδιά. Γιατί τα Χριστούγεννα τους ανήκουν!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες από το στολισμένο σπίτι Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη! Τεράστιο το σαλόνι τους

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ζουν στιγμές ευτυχίας ειδικά από την ημέρα που ήρθε στην ζωή ο γιος τους. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηναίων, που πρόσφατα έζησαν μια τραγωδία, στεγάζουν τον έρωτά τους και την οικογένεια τους σε ένα υπέροχο σπίτι.

Σπάνια είναι βέβαια, τα ντοκουμέντα που έρχονται στο «φως» από την οικία του ζευγαριού, αλλά όποτε αυτό γίνεται, εντυπωσιαζόμαστε από το πόσο όμορφη και ζεστή είναι, δημιουργώντας μια ιδανική ατμόσφαιρα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.