Νίκη Λυμπεράκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκη Λυμπεράκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Νίκη Λυμπεράκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, κάτι που την ώθησε να δώσει το όνομά του στο μικρό της γιο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ήταν θετική με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Νίκης Λυμπεράκη

«Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας. Είχα δύο γονείς που δούλευαν πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσουν. Ο μπαμπάς έκανε πολλές δουλειές, πότε λογιστής, πότε πωλητής, άλλοτε πλασιέ. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος ανήσυχος που πάντα έβρισκε τρόπους να έχει δουλειά.

Ήταν και είναι λατρεία για τον μπαμπά μου, παρότι δεν είναι εδώ. Δεν τον είχα ακούσει ποτέ να λέει κακό λόγο για άνθρωπο. Ο μπαμπάς μου καμάρωνε πάντα για τα παιδιά του αλλά δεν θα καμάρωνε παραπάνω επειδή με είδε στην τηλεόραση.

Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος, αυτόφωτος, διαφορετικός και να μεγαλώσει ελεύθερος. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός μωρού με το ίδιο όνομα. Γυρνάς στο σπίτι εξαντλημένος, μετά από μία άθλια μέρα και τον βλέπεις να τρέχει και λες δεν θέλω τίποτα άλλο».

"Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος! Οι γιατροί μου είχαν πει ότι..."

Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε η Νίκη Λυμπεράκη το πρωί της Πέμπτης (21/10). Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην νέα της εκπομπή, στην μητρότητα αλλά και στον γιο της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ξανά μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος.

«Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα.

Προσπαθώ από πριν να δω το βίντεο τόσες φορές ώστε να έχει φύγει η φόρτιση. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη. Από την άλλη μπορεί να συμβεί στον αέρα κάτι που να σε αιφνιδιάσει. Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις», είπε αναφορικά με το πώς καταφέρνει να παρουσιάζει τις ειδήσεις έχοντας μία απόσταση.

Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκε.

Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».