Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε σε ποια σειρά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο Netflix

«Ο ρόλος είναι τελείως κόντρα σε μένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: Αποκάλυψε σε ποια σειρά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο Netflix

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας καθώς αποκάλυψε πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά όπου θα προβληθεί στο Netflix.Βέβαια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε εκεί καθώς έχει συμμετάσχει και στο « The Crown».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Θα παίξω σε ρώσικη σειρά που πάει σε πλατφόρμα Ρωσίας, η οποία δίνει και στο Netflix. Δεν είναι παραγωγή του Netflix, είναι παραγωγή ρώσικη. Ο ρόλος είναι τελείως κόντρα σε μένα. Θα κάνω έναν άνθρωπο στις φυλακές που βασανίζει άλλους ανθρώπους, που είναι κατάσκοπος…

Για τα πάντα κάνω δοκιμαστικό. Και για τη φωνή μου κάνω. Και σε σίριαλ ελληνικό έχω κάνει και με απέρριψαν, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Σε ένα σίριαλ φέτος που έκανε και γκεστ με απέρριψαν για κεντρικό ρόλο γιατί μου είπαν ότι φαίνομαι μεγάλος».

Μεγάλο σοκ για τον Σπύρο Μπιμπίλα - Αυτοκίνητο παρέσυρε και εγκατέλειψε φίλο του

Μετά την αποκάλυψη του για καταγγελία μεταξύ αδρών, σοκ προκάλεσε η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων με σκοπό να βρεθεί οδηγός που παρέσυρε φίλο του στον δρόμο και τον εγκατέλειψε.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον άφησε αβοήθητο στον δρόμο. Μπορεί να είναι καλά στην υγεία του και να του ευχήθηκε περαστικά, ωστόσο ο φταίχτης πρέπει να βρεθεί.

«Αυτό το αυτοκίνητο... παρέσυρε και άφησε αβοήθητο στον δρόμο τον φίλο μου @panos_panos_panoss , πόσο άδικη ,ανήθικη, και ποινικά κολάσιμη πράξη είναι αυτη.... Περαστικά του αλλά ο φταίχτης πρέπει να βρεθεί!», έγραψε χαρακτηριστικά.