Big Brother 2: Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Τακλή στον τόπο καταγωγής του - Στο πλευρό του η Ευδοκία

Με καπνογόνα και χειροκροτήματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Τακλή στον τόπο καταγωγής του - Στο πλευρό του η Ευδοκία

Ο Νίκος Τακλής είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother 2 και έτσι, πριν από μερικές ώρες αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με την αγαπημένη του, Ευδοκία, στον τόπο καταγωγής του, τα Βέρβενα Αρκαδίας, όπως είδαμε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στο Love it.

Ο Νίκος έχει ήδη ξεκαθαρίσει πώς έχει σκοπό να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε από το παιχνίδι (δείτε εδώ τις δηλώσεις του) και έτσι, όταν έφτασε στο χωριό του ο κόσμος τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες.

Η υποδοχή του Νίκου μετά την νίκη του στο Big Brother 2

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Τακλή μετά την νίκη του στο Big Brother 2

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Big Brother 2 όπου νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν ο Νίκος Τακλής αποκτώντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε εχθές στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί το έπαθλο. Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε και πάλι στα social media όπου έκανε την πρώτη ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους έναν έναν ξεχωριστά για την αγάπη και την στήριξη σας σε όλο αυτό το ταξίδι.. Σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου, κάθε ώρα και κάθε στιγμή..

Με γεμίσατε με αγάπη, ευτυχία και δύναμη και εύχομαι να μπορέσω να σας το ανταποδώσω με όποιο τρόπο μπορώ.. Θα είστε για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου!!! Εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ φως!! ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ».