Αντύπας: «Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου... κόντεψαν να με φάνε»

«Ζήλευα τη γυναίκα μου, όπως και εκείνη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντύπας: «Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου... κόντεψαν να με φάνε»

Ο Αντύπας παραχώρησε συνέντευξη την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου αναφέρθηκε για την δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω» αλλά και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Οι δηλώσεις του Αντύπα

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά.

Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί. Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ.

Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου.

Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο».

«Ο Σάκης Ρουβάς πήγε να μου φιλήσει το χέρι σαν να ήμουν παπάς»

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (16/10) ο Αντύπας. Ο γνωστός τραγουδιστής (που έκανε πριν μερικές μέρες πρεμιέρα με τον Ζαφείρη Μελά σε γνωστό κέντρο διασκέδασης) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

«Τώρα πια χαίρομαι για το παιδί μου, τον Πρόδρομο γιατί δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου όπως έχουν ακουμπήσει παιδιά άλλων συναδέλφων. Ακολουθεί έναν δικό του δρόμο, ένα δικό του μονοπάτι. Αυτό το πέτυχε μόνο ο Γιώργος Αλκαίος και ο Πρόδρομος και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει.

Μας αρρώστησε όταν μας ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής. Οι εποχές που μας το είπε αυτό ήταν οι πιο δύσκολες για τα παιδιά αυτά και είναι όλα άτυχα.

Από τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά θυμάμαι ότι συνεργάστηκα με ένα εξαιρετικό παιδί, ένα κουκλόπαιδο και όταν βγαίναμε στην πίστα μαζί, γιατί κάναμε κάποια ντουέτα, γινόταν πανικός. Ήμασταν πλήρεις από το τηλέφωνο 1700 άτομα και απ’ έξω ήταν άλλοι 1000. Την πρώτη μέρα που κάναμε το ντουέτο έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι. Του το τράβηξα, γιατί ένιωσα εγώ άσχημα σαν να ήμουν παπάς».