Καλό Μεσημεράκι: Τα "έσπασε" στο πλατό της εκπομπής ο Αντύπας

Η "εισβολή" και το κέφι του Νίκου Μουτσινά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Τα

Μια απρόσμενη "έκπληξη" περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στην σημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 8/10, ο Αντύπας θέλησε να φέρει… τα μπουζούκια στην καθημερινή εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η χρυσή τηλεόραση βρισκόταν σε εξέλιξη, ακούστηκε η επιτυχία του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή και εκείνος μπήκε τραγουδώντας στο πλατό. Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την χαρά για αυτή την έκπληξη και μαζί με την συνεργάτιδα του, Βάνια.

Δείτε επίσης την τρομερή εξομολόγηση που είχε κάνει γνωστή παρουσιάστρια για τον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο Μουτσινάς έκανε λογοπαίγνια για την ηλικία και την εμφάνιση μου κλεινόμουν σπίτι και έκλαιγα».

Η "εισβολή" του Αντύπα στο Καλό Μεσημεράκι

«Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες» - Η απάντηση «καρφί» του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

Τη δική του απάντησε θέλησε να δώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, στην Μαρία Ηλιάκη η οποία παραπονέθηκε πως δεν την έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να της ευχηθεί για τη γέννηση του παιδιού της.

Οι δύο πρώην συνεργάτες έχουν ανταλλάξει μερικά σχόλια μεταξύ τους ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν έχουν συναντηθεί για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές.

«Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή; Να την πάρω… Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι. Δεν είναι η Μαρία -που είναι-, η άλλη… Η άλλη! Η άλλη είναι η χειρότερη που υπάρχει το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση! Να πάρουνε την προσωπικότητά τους και να έρθουν εδώ πέρα στην εκπομπή και να τα αφήσουν αυτά τα μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.