Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει να ακούσω την Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά! Τότε ήταν...»

Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει να ακούσω την Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά! Τότε ήταν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή αλλά και για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, που είναι πια αχώριστοι.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε αν την είχε δει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο πριν την γνωρίσει.

Οι δηλώσεις του Μπισμπίκη για την Βανδή

«‘Επαιζαν πάντα αυτά στην ζωή μου, μού άρεσαν τα μπουζούκια και πήγαινα. Γιατί ακούω κι αυτό τώρα ότι ο Μπισμπίκης πάει στα μπουζούκια. Και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη, παντού πήγαινα. Έχω πάει στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996.

Μια χαρά ήταν, με τον Σφακιανάκη ήταν τότε. Παντού πάω, δεν έχω στεγανά ότι ο Μπισμπίκης πάει στα Εξάρχεια και στα rock bar. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ούτε είμαι κουλτουριάρης καθόλου» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσα είπε για την σχέση τους

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα.

Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω. Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο. Δεν έχω τέτοια θέματα με τα Εξάρχεια και τη Βούλα. Μια χαρά είναι έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.