GNTM 4: Στο πλευρό της Όλγας Ντάλλα ο Στυλιανός - Η στήριξη του στα social media λίγο πριν τον τελικό

Η ανάρτηση που έκανε για την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Στο πλευρό της Όλγας Ντάλλα ο Στυλιανός - Η στήριξη του στα social media λίγο πριν τον τελικό

Σε λίγη ώρα ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 και οι τρεις εναπομείναντες παίκτες, Όλγα Ντάλλα, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τα έπαθλα.

Μπορεί ο Στυλιανός Φλωρίνης να έχει αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από το ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο η Όλγα είναι η σύντροφός του για αυτό και θέλησε να δείξει την υποστήριξή του και μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, καλώντας τους followers της να την στηρίξουν μέσω της ψηφοφορία.

Η ανάρτηση του Στυλιανού για την Όλγα λίγο πριν τον τελικό του GNTM 4

Στο πλευρό της Όλγας Ντάλλα ο Στυλιανός από το GNTM 4

Spoiler: Αυτή είναι η νικήτρια! Κερδίζει 50.000 ευρώ, αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο

Η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε! Απόψε, Δευτέρα 20/12 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του GNTM 4. Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος θα πρέπει να "μονομαχήσουν" μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με σκοπό την νίκη. Ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη-παίκτριας που τελικά θα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το μοντέλο που θα βγει πρώτο σε βαθμολογία μάλιστα θα είναι και εκείνο που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και φυσικά συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

Μπροστά στην βαθμολογία όπως είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης είναι η Κυβέλη με 74, μετά έρχεται ο Κωνσταντίνος με 70 και στο τέλος η Όλγα με 69.

Το twitter έχει πάρει "φωτιά" και θέλει για νικήτρια την Κυβέλη την "κακιά" όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, παίκτρια του GNTM 4. Μάλιστα, σίγουρη φαίνεται πως είναι η νίκη της...

Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.