GNTM 4 - highlights Α τελικού: Η απούσα Ισμήνη, τα φιλιά και το μοντέλο που προηγείται στη βαθμολογία

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights Α τελικού: Η απούσα Ισμήνη, τα φιλιά και το μοντέλο που προηγείται στη βαθμολογία

Χθες 14/12 παρακολουθήσαμε τον Α τελικό του GNTM 4 και είχε πολύ... ζουμί! Αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε εκτός πλατό για δεύτερη φορά, στη συνέχεια είδαμε "καυτά" φιλιά ενώ στο τέλος ανακοινώθηκε ο παίκτης που έχει την πιο υψηλή βαθμολογία.

Τα 15/12 highlights του GNTM 4

Η πρώτη δοκιμασία του τελικού άφησε άφωνα τα επίδοξα μοντέλα

Ο διαγωνισμός μόδας πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του καθώς εχθές παρακολουθήσαμε ένα από τα μεγάλα φαβορί να αποχωρεί.

Έτσι, απόψε παρακολουθούμε το πρώτο μέρος της δοκιμασίας του μεγάλου τελικού με τους κριτές να είναι εμφανώς συγκινημένοι. Η πρώτη δοκιμασία που κλήθηκαν τα επίδοξα μοντέλα είχε να κάνει με ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα.

Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε φιγούρες άλλης εποχής και καλούνται να πάρουν το πρωινό τους σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Με την ισορροπία ανάμεσα στη θεατρικότητα και τη φυσικότητα.

Απούσα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου από τον τελικό

Όπως ήταν λογικό, τα 3 επίδοξα μοντέλα τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό βρέθηκαν στο πρώτο σετ που είχε φόντο ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα και η φωτογράφιση είχε στοιχεία από τη σκηνή της Audrey Hepburn στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Ωστόσο για άλλη μια φορά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε λόγω ενός προβλήματος υγείας. Μάλιστα, σε μια βίντεο κλήση που είχαν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η αγωνία είναι αυξημένη για τα παιδιά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα τα πάνε πάρα πολύ καλά. Έχουν εκπαιδευτεί από τους καλύτερους. Να τα περάσετε τέλεια! Καλή επιτυχία».

To concept της δεύτερης δοκιμασίας έφερε δάκρυα στα μάτια των επίδοξων μοντέλων

Τα τρια επίδοξα μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με μια ιδιαίτερη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Ωστόσο τα άτομα που αντίκρισαν λίγο αργότερα τους άφησαν "άναυδους".

Η επιστροφή του Στυλιανού και το "καυτό" φιλί που αντάλλαξε με την Όλγα

Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα και έπρεπε να φλερτάρουν με ένα από αυτά, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Βέβαια, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση για τα επίδοξα μοντέλα, έμειναν άφωνα με την έκπληξη που αντίκρισαν.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν για να είναι δίπλα τους και να τους εμψυχώνουν τρία γνώριμα πρόσωπά τους. Ο λόγος για την Αγάπη, τον Ντίνο και τον Στυλιανό.

Όπως ήταν λογικό η Όλγα μόλις αντίκρισε τον Στυλιανό δεν άντεξε και "πήδηξε" πάνω του προκειμένου να το χαιρετήσει ενώ αντάλλαξαν και ένα “καυτό” φιλί μετά το τέλος της φωτογράφισής τους.

Αυτό το μοντέλο είναι πιο κοντά στη νίκη

Στο πλατό τα μοντέλα βαθμολογήθηκαν για τις δύο προσπάθειές τους κι η διαμόρφωση των αρχικών αποτελεσμάτων επηρέασε την ψυχολογία των μοντέλων. Η Κυβέλη προπορεύεται και παίρνει κεφάλι με 74 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος 70 κι η Όλγα 69.

TAGS