Νέα σοβαρή καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - "Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες"

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα σοβαρή καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο -

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα μετά την πρώτη καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπου πρώην σύντροφος του τον καταγγέλλει για διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο, ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα έγινε νέα καταγγελία και πολύ σοβαρή μάλιστα.

Το πρωί της Τρίτης 21/12 μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και αποκάλυψε πως κοπέλα επικοινώνησε μαζί του με κλάματα.

Η νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Να σημειωθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έφυγε ποτέ για το Μεξικό. Αντιθέτως βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συμπεριφέρεται λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.

Επιτέθηκαν στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τι έγραψαν στους τοίχους

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστό το σκάνδαλο που αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του. Η οργή του κόσμο παραμένει και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του.

Μάλιστα αντίστοιχα συνθήματα υπάρχουν σε διάφορα σημεία του νησιού, τα οποία βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο δήμος έσπευσε να σβήσει.