Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση για νέα βίντεο που βγήκαν στη φόρα μετά από τις καταγγελίες

Κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος:  Εισαγγελική παρέμβαση για νέα βίντεο που βγήκαν στη φόρα μετά από τις καταγγελίες

Σαν "βροχή" έχουν πέσει οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από την αποκάλυψη πως ο ίδιος έχει διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την θέλησή της.

Έτσι, ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» 9 κοπέλες μέχρι στιγμής έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές καθώς θέλουν να δουν αν τα βίντεο εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, εφόσον οι αξιωματικοί της Δίωξης εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Οι πληροφορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Νέα σοβαρή καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - "Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες"

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα μετά την πρώτη καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπου πρώην σύντροφος του τον καταγγέλλει για διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο, ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα έγινε νέα καταγγελία και πολύ σοβαρή μάλιστα.

Το πρωί της Τρίτης 21/12 μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και αποκάλυψε πως κοπέλα επικοινώνησε μαζί του με κλάματα.

«Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Να σημειωθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έφυγε ποτέ για το Μεξικό. Αντιθέτως βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συμπεριφέρεται λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.