Αλέξης Παππάς: «Αδειάζει» δημόσια τη σύντροφό του - «Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς...»

"Σύννεφα" ακόμα δεν τα έφτιαξαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Παππάς: «Αδειάζει» δημόσια τη σύντροφό του - «Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς...»

Ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, παραχώρησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση τους καθώς και στο αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε πως δε θέλει να βιαστεί να παντρευτεί τη σύντροφό του, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως η ίδια αναφέρεται διαρκώς στο θέμα του γάμου.

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Παππά και της Αθηνάς New York

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω την εξέλιξη των πραγμάτων σε άλλες συνθήκες, αυτές που θέλει στην καθημερινότητα τα ζευγάρια να περνούν χρόνο μαζί και να βιώνουν καινούρια πράγματα.

Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς στον γάμο και τα παιδιά, είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ. Όπως της είπα πριν από λίγες ημέρες αυτό είναι το οποίο θα πρέπει να βιώσουμε κάποια πράγματα πρώτα και μετά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν τελικά μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και μιλάμε για μία ολόκληρη ζωή», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αθηνά: «Τρόμαξα όταν είδα την Άννα στον τελικό και μετά όταν ο Αλέξης είπε το όνομα μου, έτρεξα για μία αγκαλιά γιατί είναι ο άνθρωπός μου».

«Δεν θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις», είπε τέλος ο Αλέξης Παππάς για την πρόταση γάμου στην αγαπημένη
του.

Αθηνά NY εσύ; Έτσι ήταν η σύντροφος του Αλέξη και νικήτρια του Bachelor 2 πριν τις πλαστικές

Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Bachelor 2, όπου η Αθηνά NY ήταν τελικά η νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό μας. Πολλά είναι όμως αυτά που δεν γνωρίζουμε για την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό.

Μπορεί στο ριάλιτι να την βλέπουμε με το αβυσσαλέο μπούστο της, και τα σαρκώδες χείλη της, ωστόσο, στο παρελθόν δεν είχε σχεδόν καθόλου σχέση με το σήμερα. Όπως θα δείτε σε φωτογραφία η Αθηνά δεν έχει πάει μόνο μια φορά στον πλαστικό χειρούργο της.

Έχει πειράξει τα χείλη της, το στήθος, αλλά και τη μύτη της επίσης!

Έτσι ήταν η Αθηνά NY του The Bachelor 2 πριν από τις πλαστικές

Αθηνά New York πλαστικές