Αλέξης Παππάς: "Λιώνει" στην πρώτη του ανάρτηση για την Αθηνά NY μετά το τέλος του The Bachelor

Ούτε μια αναφορά δεν έκανε στην Άννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του The Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια παίκτριας. Μπορεί όπως ανέφερε να μην είναι έτοιμος ακόμη να την παντρευτεί, ωστόσο είναι η γυναίκα που θα ήθελε δίπλα του. Η Αθηνά NY λοιπόν, πετάει από τη χαρά της.

Πριν από μερικές ώρες και μετά την ανάρτηση της Ελληνοαμερικανίδας, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν, έκανε repost μια ανάρτηση της Αθηνάς και έγραψε «Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε, όμως τώρα ξεκινάει ένα νέο και μας περιμένει να το ζήσουμε μαζί».

Από την άλλη, καμία αναφορά δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής για την Άννα Ζένιου η οποία σε ανάρτηση της μετά το άκυρο που της έριξε... τον ξεφτίλισε.

H πρώτη ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το The Bachelor

Να σημειωθεί πως το εν λόγω ριάλιτι είχε συγκεντρώσει με αρνητικό τρόπο την προσοχή τόσο του κοινού όσο και των δημοσιογράφων, που το κατηγορούσαν, ανάμεσα στα άλλα για σεξισμό, μισογυνισμό, προώθηση αρνητικών στερεοτύπων.

Αν και την πρώτη χρονιά το παιχνίδι είχε υψηλή τηλεθέαση, τη δεύτερη τόσο τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά όσο και οι φωνές διαμαρτυρίας πιο έντονες που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο ALPHA δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ανανέωση του παιχνιδιού για τρίτη χρονιά, καθώς θεωρούν πως «το συγκεκριμένο project κάνει πολύ κακό στην εικόνα του σταθμού».

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για τον Αλέξη Παππά

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες.

Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».

Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».

Η σχέση του Αλέξη Παππά με Αγγελάκι της Victoria's Secret

Ο Αλέξης Παππάς εμφανιζόταν στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Κάνε Παζάρι» του ΣΚΑΙ. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» μίλησε για τη ζωή του αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με μοντέλο της Victoria's Secret.

Survivor Αλέξης Παππάς κάνε παζάρι

Σε πλησιάζουν εύκολα γενικά, σε φλερτάρουν; «Στο εξωτερικό, ναι. Θεωρώ ότι είμαι πιο κοντά στα πρότυπα άλλων χωρών. Πιο εύκολα μια γυναίκα στο εξωτερικό πιστεύει ότι μπορεί να τα φτιάξει μαζί μου παρά στην Ελλάδα. Δεν λέω ότι είμαι καταπληκτικός, αλλά έτσι το έχω ζήσει.

Στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, με πλησίαζαν πανέμορφες γυναίκες και μου έλεγαν πόσο πολύ γουστάρουν να είναι μαζί μου και να κάνουν σεξ μαζί μου. Μου έκαναν σχόλια που με άφηναν άναυδο, καθώς μιλάμε για top models – κάποια από αυτά της Victoria’s Secret. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η απελευθέρωση. Για να πλησιάσει μια γυναίκα ένα γνωστό άντρα, θα πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι υστερούν οι γυναίκες εδώ σε αυτό».