Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Ζένιου για τον Αλέξη Παππά - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του The Bachelor 2

«Είσαι κούκλα. Γιατί τόσο κλάμα;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Ζένιου για τον Αλέξη Παππά  - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του The Bachelor 2

Την Άννα Ζένιου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του ALPHA «The Bachelor 2» καθώς παρόλο που έφτασε στον πολυπόθητο τελικό, δεν κατάφερε να "κλέψει" την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 21/12 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ενώ από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να την ρωτήσει χαρακτηριστικά «Πραγματικά είσαι κούκλα, γιατί τόσο κλάμα;».

Οι δηλώσεις της Άννας Ζένιου

«Είμαι 20 χρονών. Τόσο κλάμα γιατί πρώτη φορά κατάφερε ένας άνθρωπος να με ξεκλειδώσει και να εκδηλώσω όλα αυτά που νιώθω. Ήταν ο Αλέξης. Εκείνη την ώρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης ότι η καρδιά του ανήκει στην Αθηνά και αυτή είναι η επιλογή του, εκείνη την ώρα ένιωσα πως γκρεμίστηκαν όλα.

Δε θεωρώ πως τον πίεσα. Εγώ ήμουν όλα ή τίποτα. Η που θα του δείξω πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του ή που θα τα χάσω όλα. Η μητέρα μου με συμβούλεψε για αυτοσυγκράτηση.

«Δε στεναχωριέμαι, χαίρομαι πολύ που είδα αυτό το απόσπασμα, γιατί κατάλαβα πολλά πράγματα. Έχω ήδη ξενερώσει με τον Αλέξη. Κατάλαβα πως ίσως έπαιζε μαζί μου στα τελευταία ραντεβού. Να μην ήταν τόσο σίγουρος για εμένα και τη σχέση μας.

Δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα με εμάς του δύο. Ίσως δεν ήταν τόσο σίγουρος. Ήμουν πολύ συναισθηματική με τον Αλέξη και μου βγήκε αυτός ο ρομαντισμός μέσα μου. Δεν το είχα ξαναβιώσει. Για αυτό ίσως ήμουν drama queen».

Ο Παππάς της έριξε άκυρο και εκείνη τον ξεφτίλισε - Η ανάρτηση μετά το The Bachelor 2

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του The Bachelor 2, το βράδυ της Παρασκευής 17/12. Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε ανάμεσα στην Αθηνά και την Άννα την εκλεκτή της καρδιάς του, όμως η πρώτη ήταν εκείνη που κατάφερε να τον κερδίσει. Η κύπρια λοιπόν, καταρρακώθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να τον κράξει μπροστά στις κάμερες.

«Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Μετά από το ραντεβού μας πουν μου είπε πως με αγαπάει; Έτσι είναι η αγάπη; Απλά δεν ξανανιώσω τίποτα για κανέναν. Κάνεις λάθος μου είπαν, μα δεν άκουσα φως μου κανέναν. Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, που αφέθηκα, που ένιωσα τόσα πράγματα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Σαν να μην υπήρχαν ποτέ», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

Ακόμη και στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Άννα ούτε που τον ανέφερε σαν παρουσία στο ριάλιτι. Το μόνο που σχολίασε ήταν το γεγονός πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, όμως η ζωή συνεχίζεται.

«Τραβάω λοιπόν σ’όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή, αφού το θες ας είν’ αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή..
Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι’ εγώ βαδίζω μόνη..
Κάπου εδώ κλείνει ο δικός μου κύκλος,
Τα λόγια όμως δεν χωράνε μέσα μου αυτή την στιγμή..
Ίσως κάποια άλλη στιγμή να καταφέρω να βρω τις λέξεις να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω.. Ένα όμως είναι το σίγουρο,
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει!
Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, η αγάπη σας είναι η δύναμη μου να συνεχίσω!»