Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μονοκατοικία με μεγάλο κήπο! Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι τους

Τα ξύλινα πατώματα και το εντυπωσιακό τζάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μονοκατοικία με μεγάλο κήπο! Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο όσο μπορούν προσπαθούν να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Συνήθως αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανισεις και απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους στα Βόρεια Προάστια.

Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα όπου φτιάχνει τις συνταγές του ο σεφ σύζυγός της, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι - το οποίο έχουν στολίσει - με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές αφού η Βάσω Λασκαράκη συχνά δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου στην Αθήνα

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης

Η επική ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλε για τα γενέθλιά της, ενώ έστειλε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τα χρόνια που έχει ζήσει.

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη που δέχθηκε υπέροχες ευχές από φίλους και συγγενείς της, αποκάλυψε και την ηλικία της.

«Θέλω λίγο να ηρεμήσετε… σήμερα κλείνω τα 42! Διασκεδάστε τα χρόνια που περνάνε με τις χαρές, τις λύπες, τα όμορφα, τα δύσκολα. Όλα μα όλα μας πάνε παρακάτω, μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο σοφούς… #keepcalmitsmybirthday #birthdaygirl» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η Βάσω Λασκαράκη.

Να σημειώσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη (Βασιλική Λασκαράκη, γεν. 19 Οκτωβρίου 1979) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2002). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι Η Πολυκατοικία, Κλεμμένα Όνειρα, Το σόι σου και Έρωτας Μετά.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, το 2009, στα πλαίσια των γυρισμάτων της σειράς Η Πολυκατοικία, ξεκίνησε τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τον Μάιο του 2013 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2013 ενώ στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους.

Στα τέλη ,του 2017, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης.