Βάσω Λασκαράκη: Στόλισε το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της

Η τρυφερή ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Στόλισε το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σιγά -σιγά και όπως είναι λογικό η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο έχουν μπει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα καθώς αποφάσισαν να διακοσμήσουν το σπίτι τους.

Οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όπως μπορούμε να δούμε από την παρακάτω φωτογραφία, πρέπει να έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τα Χριστούγεννα, αν κρίνουμε από το πανύψηλο δέντρο του σπιτιού τους.

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκάλα προκειμένου να τοποθετήσει τις μπάλες και τα στολίδια, έχοντας μάλιστα την βοήθεια της μητέρας της. Ο Λευτέρης Σουλτάτος σε ρόλο φωτογράφου απαθανάτισε τη στιγμή ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο instagram. Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Βάσω Λασκαράκη

Ο γνωστός σεφ έγραψε χαρακτηριστικά: «Η καθιερωμένη φωτογραφία, κάθε χρόνο τέταρτη χρονιά φέτος και με βοηθό».

Λασκαράκη - Σουλτάτος

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έγιναν νονοί - Φωτογραφία με το νεογέννητο

Νονοί για πρώτη φορά έγιναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, μετά τις δικές τους χαρές που έζησαν στο σπίτι τους. Το ζευγάρι είχε την τιμή να βαφτίσει την κόρη καλών του φίλων και από τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έδειχναν να είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο χωριό Παλιός Παντελεήμονας στην Πιερία, παρουσία συγγενών και φίλων, ενώ η μικρούλα πήρε το όνομα Γλυκερία.

Η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας στιγμές από την βάφτιση.

«Και το όνομα αυτής... Γλυκερία [Για 4η φορά νονά] Γλυκιά μας Γλυκερία θα είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστεί!! Να σε χαιρόμαστε!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Φωτογραφίες από την βάφτιση με νονούς Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έγιναν νονοί

Βάσως Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος νονοί