«Παλάτι» το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Το σαλόνι είναι τεράστιο

Νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Παλάτι» το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Το σαλόνι είναι τεράστιο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής ζωής. Παρόλο που οι δυο τους δεν επιλέγουν να μιλούν συχνά για την προσωπική τους ζωή, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Έτσι, μοιράζονται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους και από τις υπέροχες στιγμές που περνούν στο σπίτι τους.

Στο σπίτι αυτό, μαζί με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο μένει και η κόρη της ηθοποιού, Εύα, από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και στο πώς εξελίχθηκε η σχέση τους όταν γνωρίστηκαν.

Βέβαια, στη συζήτηση που έκαναν, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει και μία εξαιρετικά αμήχανη ερώτηση στη Βάσω Λασκαράκη.

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούν. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη όταν γνώρισα τον Λευτέρη. Είχα πολλές ανασφάλειες, πολλά “μήπως”, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα!

Όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το “θα το αφήσω να με πάει”. Όταν καταλαβαίνεις ότι τα λάθη είναι για να πηγαίνεις παρακάτω όχι για να τιμωρείσαι απελευθερώνεσαι», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.