Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Φλωρινιώτης - Τι συμβαίνει με την υγεία του;

«Αισθάνθηκε έναν πόνο στην καρδιά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Φλωρινιώτης - Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/12) η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο πατέρας της, Γιάννης Φλωρινιώτης, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Άννα Φλωρινιώτη κλήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση του πατέρα της και επί τη ευκαιρία, αποκάλυψε πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης αισθάνθηκε ξαφνικά έναν πόνο στην καρδιά και στην πλάτη και έτσι πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη της Άννας Φλωρινιώτη για την υγεία του πατέρα της

«Με το που έφτασε στην Κύπρο πήγε για πρόβα και αισθάνθηκε έναν πόνο στην καρδιά και την πλάτη του. Η παραγωγή της παράστασης τον πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Του έκαναν εξετάσεις, όλα καλά όμως. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ, μας έφυγε η ψυχή. Γιατί ήμασταν μακριά, ήθελα να πάω αλλά λόγω κορωνοϊού δεν μπορέσαμε.

Είναι πολύ δυνατός, δεν το βάζει κάτω. Είναι μια χαρά, συνεχίζει τις πρόβες», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Φλωρινιώτη για τα χρήματα που του «έφαγαν»

“Έβγαλα πολλά χρήματα, ευτυχώς είχα την γυναίκα μου που τα κράτησε. Είμαι ανοιχτοχέρης. Ο Θεός μου είπε θα σε κάνω μεγάλο όνομα αλλά δεν θα έχεις πολλά λεφτά ποτέ σου.

Καλά μου έφαγαν και πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες. Αγόρασα κι ένα μαγαζί με άδεια φούρνου και μου έφαγαν πόσα λεφτά, ήταν πτωχευμένος από την εφορία. Μου πούλησαν κι οικόπεδα μέσα στην θάλασσα κι έψαχνα να τα βρω".